In PNL Timis au inceput “decapitarile” politice! Alin Popoviciu, Cosmin Buboi, Nicolae Bitea si Calin Roman, ultimatum sa renunte la mandatele de consilieri judeteni

Abia validat de conducerea centrala a partidului in functia de presedinte interimar al PNL Timis, dupa demisia de onoare depusa de Nicolae Robu, ca proaspatul lider Alin Nica a si cerut retragerea de pe lista consilierilor judeteni a patru liberali.


Este vorba despre Alin Popoviciu, fostul secretar general al filialei, Cosmin Buboi, director la ISCTR Timis si fost candidat la Primaria Sacalaz, Nicolae Bitea, directorul RATT, si Calin Roman, fiul primarului din Deta, fost condamnat la inchisoare.

Acestia au avut termen pana, astazi, la ora 12, sa renunte la mandatele castigate in 27 septembrie, in caz contrar urmand sa le fie retras sprijinul politic si exclusi din partid.

“Motivele sunt multiple si sunt legate, in primul rand, de faptul ca au adus deservicii partidului prin imaginea lor, prin lucrurile care s-au spus in presa despre aceste persoane”, si-a justificat decizia, Alin Nica.

De cealalta parte, Alin Popoviciu, ameninta cu dezvaluiri fara precedent, care vor zgudui filiala banateana, in cazul in care va fi fortat sa se retraga din Consiliul Judetean Timis.

“Cu ce am gresit? Prima data sa mi se spuna de ce trebuie sa ma retrag si, dupa, sa imi spuna ce probleme de imagine sunt. Eu astept sa faca ceea ce au de facut dupa aceea sunt pregatit. Si asa am fost nevorbit patru ani. O sa fie un deliciu sa cititi ceea ce declar. Eu stiu bine ce am de facut!”, avertizeaza Alin Popoviciu, citat de ziarul “Adevarul”.

Deocamdata, Calin Roman, Nicolae Bitea si Cosmin Buboi, oameni de baza ai fostului presedinte al filialei, Nicolae Robu, nu au putut fi contactati pentru a-si spune parerea despre aceste sanctiuni. (Mara Ion)

One thought on “In PNL Timis au inceput “decapitarile” politice! Alin Popoviciu, Cosmin Buboi, Nicolae Bitea si Calin Roman, ultimatum sa renunte la mandatele de consilieri judeteni

  1. In caz v-ati asigurat cu bani pe 3 generatii ar trebui sa mai faceti ceva si pt. sclavii ce va sustin cu forta prin impozite. Ati cumparat tramvaie turcesti cu 50% mai scumpe decat cele fabricate la Arad plus costuri cu echipamentele de intretinere si echipa de tehnicieni turci. Ati parasutat oameni de paie habarnisti in conducerea tuturor societatilor publice in care primaria este actionar majoritar (STPT, de ex.). Ati spart 3 MILIOANE de EURO pe trotuare sotron in centru in timp ce la cateva strazi de Primarie e plin de trotuare sparte si nereparate de 40 de ani. Ati decartat la firma de curatenie Brantner spalarea a mii de metri patrati de strazi de pamant. Ati adus borfasi interlopi pistolari in primarie pe posturi de conducere. Si multe altele ce nu se vor afla, poate, niciodata. Sunteti cam la acelasi nivel cu borfasii psd-isti. https://www.pressalert.ro/2020/07/liberalul-nasleu-avertisment-interlop-pe-facebook-aviz-amatorilor-sifoanele-nu-au-viata-lunga/?fbclid=IwAR04l9HTB9S5PwKawMtW8gZ3roqb7bpE-1bo2OmlgAyj_OFCpmr-Bs2QgtM

Leave a Reply