Seful Sectiei 4 Politie Timisoara, audiat la DNA! Procuroarea Silvana Soman a inceput ancheta in dosarul scandalului erotic in care un fost sef al Politiei Timis este acuzat de hartuire si santaj

Scandalul erotic de la Timisoara, in care sunt implicati o profesoara de matematica si un ofiter de politie, a ajuns in atentia DNA Timisoara, dupa ce o petitie adresata IPJ Timis (nr. 7066/05.10.2020), in care se fac acuzatii de hartuire si santaj, a fost transmisa parchetului anticoruptie.


Silvana Soman, procurorul care se ocupa de caz, a inceput audierile inca de saptamana trecuta, iar astazi, 12.10.2020, au fost citati la parchet seful Sectiei 4 Politie Timisoara, comisarul Alin Popa, dar si doua cadre didactice de la liceul unde-si desfasoara activitatea Iulia Perte (foto), profesoara in varsta de 32 de ani, mama a trei copii, cea care l-a reclamat pe politist ca-i face viata un iad…

“Persoanele audiate de procuror au fost propuse martori de catre noi, pentru a dovedi actele de santaj ale comisarului sef Nicolae Boia.

In timp ce doamnele profesoare au primit inregistrari audio clandestine, in care se distingea si vocea lor, seful Sectiei 4 Timisoara a relatat imprejurarile in care a trimis un echipaj de politie sa o opreasca pe clienta mea in trafic, sa o tina pe loc 40 de minute, pana a ajuns la fata locului domnul Boia, fara ca, ulterior, sa-i mai inapoieze actele”, ne-a transmis avocatul Florin Kovacs, aparatorul femeii care a recunoscut ca, timp de 5 ani, s-a aflat intr-o frumoasa si benefica poveste de dragoste cu politistul…

Potrivit unor surse judiciare, comisarul Alin Popa a declarat ca a trimis un echipaj sa o opreasca in trafic pe Iulia Perte, dupa ce a primit un telefon de la seful Serviciului Arme, Explozivi, Substante Periculoase, comisarul sef Nicolae Boia, care i-a cerut sprijinul in cadrul unei actiuni legendate, pe linie de arme si munitii.

In conditiile in care se profila o operatiune periculoasa, politistul sau si-a luat vesta antiglont si arma din dotare. Ulterior, dupa ce a vazut ca persoana periculoasa pe linie de arme era o tanara blonda, inofensiva, a avut reprezentarea ca ar putea fi o actiune pusa in scena de seful Armelor.

Ulterior, dupa declansarea scandalului, atat politistul care a actionat in trafic, agentul principal Cristian Boghean, cat si seful Sectiei 4, comisarul Alin Popa, precum si seful Politiei Municipiului Timisoara, comisarul sef Daniel Draguta, au facut rapoarte, pentru a explica dislocarea de forte politienesti, la cererea sefului Serviciului Arme, comisarul sef Nicolae Boia.

“Am solicitat sprijinul Sectiei 4 Politie pentru a opri in trafic un autoturism, pe care-l dadusem in consemn. Operatiunea a facut parte dintr-un dosar avut in lucru, pe linie de arme. Trebuia sa verificam pasagerii si daca nu se transporta arme sau substante periculoase.

De asemenea, aveam date ca masina este condusa de sotul doamnei care ne-a reclamat, care avea permisul suspendat. Daca voi fi citat la DNA, ma voi prezenta, fara discutie, pentru a demonstra ca a fost vorba despre o lucrare oficiala a politiei”, ne-a declarat comisarul sef Nicolae Boia (foto), seful Serviciului Arme, Explozivi, Substante Periculoase din cadrul IPJ Timis. (G.I.)

5 thoughts on “Seful Sectiei 4 Politie Timisoara, audiat la DNA! Procuroarea Silvana Soman a inceput ancheta in dosarul scandalului erotic in care un fost sef al Politiei Timis este acuzat de hartuire si santaj

  1. Domnul Boia încadrat direct ofițer după ce a absolvit Universtatea Banatul din Tm care după 5 ani de funcționare sa desființat… de către unchiul Hada fost șef de cadre la IPJ Timiș cu o pensie grasa si nesimțita actualmente Șef tot la cadre dar…dar ghici unde…?la Poliția Locală din Tm….mare mare de tot ofițer…pe cuvântul lui de ofiter…

  2. Politie de cumetrie, dupa modelul patentat de catre cumatrul Petecel Alin Aurelian. E bine sa fii cumatru in politia asta, ai timp de “jocuri operative”, salariul de sef si salariul de excelenta sunt asigurate, nu tu stres, subordonatii pe post de maimute, concursuri de complezenta in care cei mai multi se complac, mistocareli cu ceilalti cumetrii si fini … tiganie a la Valahia. Si cand suntem trimisi in judecata ca Bolbos… ne dam raniti. Ma intreb daca in afara de libidinosi mai poate fi ceva in Carasul ala.

  3. POLITIE Privata, mint cu nerușinare… Ei vor sa credem ca Boia a solicitat sprijin pentru a opri în trafic o mașină suspecta ca transporta arme și explozibil iar la fata locului a mers RAMBO-șeful sectiei 4 ( prieten cu Boia și Drăguța) ca să prindă teroriștii!!! ??? Scenariile astea cred ca le-ați creat în timp ce erați la șpriț cu interlopii. SA VA FIE RUȘINE ptr Politia Privata pe care a-ți creat-o!

  4. Asta e POLITIA ROMANA, MILITIA, SECURISTII!!!au ajuns sa opreasca blonde pe strada cu protocoale speciale si vesta antiglont ca sa vina Enrique Iglesias “i want to be your hero, baby” sa ceara de nevasta fata periculoasa ce transporta arme in masina:)))))macar ati recuperat inelul, domnule Boia?poate saptamana viitoare aveti alt eveniment, cu o bruneta:))))

Leave a Reply