Poze de la confruntarea istorica dintre revolutionarii adevarati si cei autentici ai Timisoarei se vand, deja, cu 6,50 euro. Cat va incasa din aceasta afacere “matrioska” George Simion?

Confruntarea istorica dintre revolutionarii Timisoarei, din seara zilei de 16 decembrie 2020, cand AUR-arul George Simion a coborat din autocarul sau nationalist, in Piata Victoriei, si a vorbit celor cativa adepti veniti la locul faptei, a fost transformata intr-o adevarata afacere de Ovidiu Micsik si Octav Ganea, baietii destepti din spatele agentiei Inquam.


Si-au trimis fotografii pe teren si, dintr-o data, au transformat realitatea imediata, copiata, parca din pelicula Kramer contra Kramer, in picaturi de aur. Astfel, o imagine turbuenta cu Corneliu Vaida, primul purtator de cuvant al revolutionarilor timisoreni, si Vasile Popovici, diplomat si profesor universitar, care a atras atentia, primul, ca actiunea AUR va intina nobilele idealuri ale revolutiei, se vinde, deja, cu 6,50 euro bucata. Asta, desi platile in Romania se pot face doar in moneda nationala…

Doresti sa pastrezi in arhiva personala o secventa cu imbrancelile penibile din centrul Timisoarei, dintre revolutionarii adevarati si revolutionarii autentici, atunci e musai sa achiti 6,50 euro pentru fiecare poza pe care o sa o cumperi de la Octav Ganea si ceilalti baieti destepti care au inventat aceasta agentie.

Si, pentru ca tot am platit pentru poza imortalizata de pe pagina Inquam Photos, atunci e potrivit sa atasam si comentariul de tip revolta al profesorului universitar Vasile Popovici, care s-a aflat in piata, printre cei 5 revolutionari care l-au contestat zgomotos pe George Simion.

Si, ca un detaliu de culise, liderul AUR a fost primit, inainte de prezenta sa in Piata Victoriei din Timisoara, unde a fost huiduit de revolutionarii autentici, de IPS Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului.

“Mai, George Simion, mai, sosoci, mai, lavrici, mai, generali cu sange pe maini in decembrie 89, mai, Ioan Savu, mizerabil definitiv infundat in ipocrizii, ce anume va distinge pe voi de noi toti astialalti, ca tocmai voi sa aveti monopolul iubirii de tara, al credintei in Dumnezeu si pana si al lui Tatal nostru devenit zicala la intalniri de partid?

Ce anume va permite voua, nemernicilor, sa scoateti voi la taraba voastra politica, unde ati politizat si confiscat „unirea”, „aurul” si „Romania” intreaga, valori precum credinta in Dumnezeu, iubirea de tara, rugaciunile noastre si sarbatorile noastre comune din decembrie 89?

Ce anume, nemernicilor? Cum si de ce astea toate, valori comune, au devenit deodata valori de partid si moneda de schimb pentru voturi si locuri in parlament? Cum oare, escroci si vanzatori de aur calp, cum de valorile astea au devenit peste noapte ale voastre si numai ale voastre?

Cand anume le-ati privatizat voi si noi astialalti am scapat momentul impartirii pe sub mana? Si cum de se intampla, dupa ce le-ati privatizat, sa ni le revindeti voi noua contra voturi?

Hoti de bunuri nationale si universale, hoti si pangaritori de valori pe care nu voi le-ati creat, care sunt ale noastre ale tuturor, cum au devenit ele peste noapte doar ale voastre, ale unui limbut provocator ca George Simion, ale unei Sosoace ce infecteaza aerul pe care-l respira fara masca, ale unor generali ce si-au castigat stelele tragand in propriul lor popor, al unui ratacit si tot mai ratacit precum Ioan Savu, alaturat acum criminalilor din 89? Chiar nu va e rusine?”, este mesajul plin de revolta postat de universitarul Vasile Popovici pe pagina sa de Facebook. (Mara Ion)

Leave a Reply