Judecatoarea care a trimis-o pe Udrea la inchisoare, blestemata de fosta blonda de la Cotroceni. “O blestem sa simta si copiii ei ce simte copilul meu!”

Judecatoarea Claudia Jderu, de la Curtea de Apel Bucuresti, a fost blestemata de Elena Udrea, fosta consiliera prezidentiala si ministru al Dezvoltarii, dupa sentinta prin care a trimis-o in spatele gratiilor pentru nu mai putin de 8 ani. Asta, in conditiile in care procurorul DNA de sedinta a cerut pedeapsa maxima pentru infractiunile retinute in seama fostei blonde de la Cotroceni, adica 12 ani de inchisoare.


”Femeia asta a dat o decizie absurda! Nu stiu cum va dormi la noapte! O blestem sa simta si copiii ei ce simte copilul meu. Nu inteleg cum va dormi aceasta femeie linistita la noapte. Cum sa dai 8 ani pentru asa ceva? Am omorat pe cineva? Daca dam pentru crime si violuri 5-7 ani, am ajuns sa dam pentru coruptie 8 ani?”, a rabufnit Elena Udrea la Antena 3.

Intrebata daca are de gand sa plece din tara, inainte ca Inalta Curte de Casatie si Justitie sa dea verdictul final in acest dosar de coruptie, in care si fiica lui Traian Basescu a luat 5 ani de inchisoare cu executare, Elena Udrea a negat.

”Unde sa mai fug? Italia a schimbat legea, nu mai ia in considerare executarea pedepselor primite in alta tara. Numai Dumnezeu mai poate face ceva cu justitia din Romania!”, a concluzionat Elena Udrea, cu amaraciunea condamnatului pentru infractiuni comise in beneficiul unei terte persoane. (V.E.)

Leave a Reply