PE SURSE. Comisarul Alin Popa, demis de la conducerea Sectiei 4 Politie Timisoara si trimis pe o functie operativa la Sectia 1. VEZI cine i-a luat locul

Revenit la conducerea IPJ Timis dupa “exilul” managerial la IPJ Dolj si IPJ Arad, chestorul Alin Petecel se pare ca a declansat o subtila campanie de indepartare din functii a politistilor care, in opinia sa, nu i-au fost loiali in perioada in care fotoliul de inspector sef a fost ocupat de comisarul sef Dan Stoicanescu.


Dupa ce a fost de acord cu mutarea inlocuitorului sau in fruntea BCCO Timisoara – avansare la care ar fi pus umarul si doi frati, celebri pentru sforile trase in lumea politica -, chestorul Alin Petecel s-a concentrat la evaluarea oamenilor din echipa sa, a modului in care acestia s-au pus la dispozitia inspectorului seful interimar in perioada in care el a lipsit din Timisoara.

Printre cei care au cazut testul fidelitatii, dupa comisarul sef Sorin Torok, de la Serviciul Arme, Explozivi, Substante Periculoase, se afla si comisarul Alin Popa, seful Sectiei 4 Politie Timisoara, care, printr-o decizie intempestiva a chestorului Alin Petecel, din data de 26 aprilie a fost mutat pe o functie operativa la Sectia 1 Politie Timisoara.

In locul sau a fost numit comisarul sef Funieru Cristian Mihai, seful Biroului de Investigatii Criminale, politist care, in a doua jumatate a anului 2020, a fost recompensat cu salariu de excelenta.

Reamintim ca, in ianuarie 2021, comisarul Alin Popa a fost reclamat de catre agentul Ioja Beniamin, unul dintre cei mai incomozi subalterni de-ai sai, ca l-ar fi hartuit si amenintat cu bataia.

Acest caz a ajuns in atentia ministrului Afacerilor Interne, care si-a trimis Corpul de control la Timisoara pentru a verifica acuztiile agentului sustinut de Sindicatul Europol… (G.I.)

One thought on “PE SURSE. Comisarul Alin Popa, demis de la conducerea Sectiei 4 Politie Timisoara si trimis pe o functie operativa la Sectia 1. VEZI cine i-a luat locul

  1. Singura diferenta este ca de data aceasta doamna Brandusoni nu va mai aduna agentii de la Sectia 4 la meetingul de sustinere a comisarului sef Popa Alin. Nu, nu pentru ca nu-l mai stimeaza pe Popa Alin, e acelasi Popa Alin de randul trecut, dar Petecel e mai mai sef decat seful Popa Alin. Dupa ce isi revine din depresie Popa Alin, il pune Petecel inapoi unde ii este locul. Depresia bat-o vina! Lui Petecel.nu-i place sa aiba in echipa sa manageriala depresivi si sentimentalisti.

Leave a Reply