O sosea care leaga patru mari comune din Timis, modernizata de CJ Timis! Deja s-au alocat 970.000 de lei pentru documentatii, proiect tehnic si exproprieri

O noua investitie importanta pentru timisoreni si mii de timiseni a fost demarata de Consiliul Judetean. Vorbim despre modernizarea DJ 691, intre nodul A1 din Giarmata si limita cu Aradul, cale de acces importanta pentru timisenii care vor sa ajunga, de exemplu, in Lipova.


Intr-o prima faza, a fost emis certificatul de urbanism, iar acum se lucreaza la intocmirea documentatiei prealabile executiei propriu-zise. Procedurile sunt bugetate si vor fi parcurse anul acesta, lucrarile de asfaltare fiind programate a demara in 2022.

„Este un drum legatura cu judetul Arad important pentru multi timisoreni. In plus, leaga patru comune mari, Giarmata, Pischia, Fibisul si Maslocul, de Timisoara si Lipova. Am primit certificatul de urbanism, iar acum lucram in ritm alert la documentatia tehnico-economica necesara. De altfel, am alocat pe bugetul din acest an suma de 970.000 lei pentru documentatii, proiect tehnic si exproprieri. Ne dorim ca executia propriu-zisa a lucrarii sa intre pe bugetul de anul viitor”, spune presedintele CJ Timis, Alin Nica.

Drumul judetean 691 este vizat si de o alta investitie importanta a Consiliul Judetean, aflata deja in executie. Este vorba despre largirea soselei la patru benzi, de la iesirea din Timisoara, pe raza comunei Dumbravita, pana la nodul cu A1, in Giarmata. (Consiliul Judetean Timis)

Leave a Reply