Weekend plin la Iulius Town Timisoara! Pregatiri pentru „Back to school friends!”, flashmob, teatru de papusi si premii la cumparaturi (P)

Iulius Town promite un weekend de poveste la inceput de toamna! Un flashmob atractiv pentru tineri indrazneti, o piesa de teatru captivanta pentru copii curiosi, oferte la haine si accesorii cool pentru elevi si multe premii.


Nu ai apucat sa faci cumparaturile pentru noul an scolar? Afla ca mai ai o sansa weekendul acesta sa profiti de campania „Back to school friends!”.

Pana pe 12 septembrie 2021, inca te poti afla printre cei 100 de clienti, care daca fac cumparaturi de minimum 200 de lei, vor primi un premiu instant sau vouchere la magazinele din Iulius Town.

Astfel, ai sansa de a-ti impresiona prietenii cu inteligenta ta prin rezolvarea unui joc educativ Kosmos, oferit de catre Varunas sau cu gadget-urile si accesoriile Contakt. In plus, si micii artisti au sansa de a-si impresiona colegii cu talentul lor, utilizand produsele oferite de Happy Color sau Noriel. Mai multe detalii despre campanie si parteneri poti gasi pe site-ul Iulius Town.

In plus, ca in fiecare weekend, cei mici sunt asteptati si pe 12 septembrie la o noua piesa de teatru, „Magazinul Fermecat”, in Iulius Gardens, unde vor trai farmecul teatrului de papusi, vor rade si se vor distra alaturi de personaje magice.

Dragi parinti, tineti minte ca spectacolul va incepe la ora 11:00, iar intrarea este libera, dar locurile sunt limitate pentru a putea mentine distantarea. De la ora 12, mamicile sunt invitate, alaturi de prichindeii lor, la Zumba Mum&Kids in parc.

Weekendul acesta avem evenimente si campanii pentru elevi, copilasi, dar nu ii putem uita nici pe tinerii pasionati de arta si cultura, motiv pentru care, tot pe 12 septembrie 2021, in cadrul StudentFest are loc un flashmob, la care participa studenti de la Universitatea de Vest. Tema editiei din acest an este HAOS, tema aleasa in contextul social al anului 2021. V-am facut curiosi? Atunci sunteti asteptati incepand cu ora 16 in Iulius Gardens pentru a lua parte la flashmob-ul plin de HAOS! Informatii suplimentare puteti gasi pe pagina de Facebook a acestora.

Daca ai ales sa participi la cursa in culori, The Color Run, afla ca iti poti ridica kit-ul de participare din zona Intersport a Iulius Town. Tot ce trebuie sa faci este sa vii pana pe 10 septembrie, in intervalul 10:00 – 22:00, sa iti ridici pachetul de participare, (optional: treci pe la Intersport sa iti cumperi adidasi pentru alergare) si gata! Esti pregatit pentru evenimentul colorat de sambata, 11 septembrie 2021.

Totodata, in perioada, 10 – 12 septembrie 2021, parinti si copii sunt asteptati la KIDS EXPO, la etajul Iulius Mall. Astfel, in intervalul orar 10 – 22 cei mici vor putea alege noi cursuri la care sa ia parte, precum cele de limba engleza de la Happy London sau chiar de robotica si programare de la Brainery Roboschool. Desigur, vor fi si standuri cu diferite carti educative in limba engleza, jucarii educative din lemn, dar si hainute, incaltaminte si produse de sanatate pentru copii.

Weekendul acesta promite sa fie unul plin la Iulius Town, asa ca sunteti asteptati cu mic, cu mare, intr-un numar cat mai mare! (I.P.)

Leave a Reply