VIDEO Deputatul Alfred Simonis, atac devastator la adresa lui Dacian Ciolos si a guvernului marioneta care n-a trecut de votul parlamentului. “Din cauza incompetentei ministrilor USR, au murit oameni!”

Discursul sustinut de deputatul Alfred Simonis, liderul PSD Timis, la sedinta comuna a Camerei Deputatilor si a Senatului, de astazi, in care s-a supus la vot investirea Guvernului Ciolos, a fost aplaudat la scena deschisa de cei aproape 200 de parlamentari care au refuzat sa-si dea votul guvernarii USR.


Tanarul politician din Timis i-a amintit “spartanului” Dacian Ciolos ca, in ultimul an, Ministerul Sanatatii a fost condus dezastruos de ministrii USR, iar astazi, din cauza valului patru al pandemiei de coronavirus, romanii nu mai au loc in spitale, in timp ce mortii sunt sunt tinuti prin parcari, pentru ca nu mai sunt locuri la morga.

“Ati tratat aceasta nominalizare ca pe un joc de imagine, pentru a va victimiza. Din cauza incompetentei ministrilor dumneavoastra, au murit oameni. Si acest lucru este un fapt. Romanii nu mai au loc in spitale, iar mortii nu mai au loc la morga”, a anuntat Simonis de la tribuna parlamentului, recomandandu-le USR-istilor sa invete sa fie romani. In replica, premierul de sacrificiu, Dacian Ciolos, a catalogat discursul mai tanarului sau coleg intr-ale politicii ca fiind unul sforaitor.

„Domnule Simonis, a fi roman nu inseamna sa tii discursuri sforaitoare, ci inseamna sa simti lucrurile acestea, ca esti roman. A fi roman nu inseamna sa guvernezi in asa fel incat sa alungi romanii din tara, sute de mii, milioane de romani dupa cateva decenii de guvernare PSD. Sper ca nu asta inseamna sa fii roman! Fiti linistit, ma simt roman, nu doar pentru ca sunt nascut aici, ci pentru ca simt lucrurile si le spun asa cum le simt, fara discursuri sforaitoare”, a spus Ciolos de la tribuna Parlamentului.

Leave a Reply