Roata panoramica de 30 de metri, in premiera la Timisoara, la targul de Craciun din Iulius Town (P)

Aroma de scortisoara, miros de turta dulce si ciocolata aburinda, mancaruri apetisante, roata panoramica, decoratiuni de poveste, atmosfera calda in jurul focului, idei de cadouri, brazi de Craciun si multa voiosie. De pe 27 noiembrie 2021, Iulius Town Timisoara intra oficial in spiritul Craciunului, odata cu deschiderea celui mai vesel targ de iarna – „Winter in My Town”.


Anul acesta, Iulius Town a pregatit o experienta ca in basmele copilariei si va asteapta, in aer liber, intr-un spatiu unde emotia sarbatorilor poate fi impartasita cu intreaga familie.

Targul „Winter in My Town” va avea loc in perioada 27 noiembrie 2021 – 16 ianuarie 2022, in Parcarea VIP, si va reuni casute cu bunatati de sezon si idei adorabile de cadouri, food trucks cu preparate delicioase, un parc de distractie pentru toate varstele, o Piata de Brazi, multe decoratiuni si cornere tematice ideale pentru fotografii pe Instagram.

Vreti sa admirati orasul si luminitele de Craciun altfel decat pana acum? Roata Panoramica, in premiera la Timisoara, este vedeta targului din Iulius Town si locul perfect pentru momente unice si imagini „la cel mai inalt nivel”. Roata are o inaltime de 30 de metri, 18 gondole a cate 4 locuri fiecare, iar o sesiune „in aer” dureaza aproximativ 10 minute. Roata a mai fost prezenta la Campus Fesztival in Debrecen, Festivalul Untold si targul de Craciun de la Oradea.

In parcul de distractie, va fi mult zumzet si veselie inclusiv printre cei mici. Aici, copiii se pot aventura intr-o cursa cu masinutele din Autodrom sau in caruselul rotativ cu lanturi.

Alegerea pomului de Craciun este una dintre cele mai asteptate bucurii si pretioase amintiri legate de sarbatorile de iarna. De aceea, Piata de Brazi va asteapta cu zeci de braduti, inalti sau micuti, pentru ca tu sa aduci in caminul tau parfumul inconfundabil al cetinii.

Pentru seri colorate si cu grade in minus, dar pline de caldura, luati loc langa foc, in zonele special amenajate, si degustati bunatatile comerciantilor locali. Casutele albe, desprinse parca din oraselul inzapezit al lui Mos Craciun, va vor imbia cu langosi, dulciuri, prajituri de casa, Kurtos Kolacs si cu bauturi fierbinti, cum ar fi ceaiuri aromate, cafea, limonada calda si, desigur, preferatul tuturor – vinul fiert cu scortisoara.

Zona de food trucks ofera si ea o experienta culinara autentica, meniul fiind garnisit cu burgeri, hot dogs, wraps, pljeskavica si clatite, toate proaspete si aburinde, numai bune de savurat in tihna. Iar daca doriti sa luati ceva la pachet pentru masa de Craciun, va stau la dispozitie diverse sortimente de branzeturi, carnati si alte produse traditionale nelipsite de sarbatori.

Trebuie sa cumparati un cadou, dar va lipseste inspiratia? Veste minunata: la targul de iarna din Iulius Town veti gasi cate ceva pentru fiecare membru al familiei. Ca de exemplu, imbracaminte simpatica in tematica de Craciun, articole din piele, cosmetice naturale, accesorii handmade, ceramica, produse apicole, coronite, aranjamente, suveniruri, baloane si mici artificii.

Vreti sa le aratati si celor de acasa cat de bine va simtiti in cel mai vesel targ de iarna din oras? Veniti la cornerele instagramabile special amenajate pentru fotografii cool si creative cu #winterinmytown!

Programul artistic din zilele de weekend, sustinut de ansambluri de muzica, si elementele de decor, precum patine, skiuri de lemn, sanii, butuci de lemn si mii de luminite, sunt alte elemente care vor reda atmosfera magica de Craciun.

Targul va fi deschis in perioada 27 noiembrie 2021 – 16 ianuarie 2022, in intervalul orar 14 – 21, de luni pana vineri, si intre 12 – 21, sambata si duminica.

Ho-ho-hoinariti voiosi in targul nostru vesel! (I.P.)

 

Leave a Reply