VIDEO Alerta la Spitalul de Psihiatrie din Gataia, dupa ce un nebun si-a dat foc la saltea! S-a activat planul rosu de interventie, 41 de persoane – evacuate

Un nou incident grav la Spitalul de Psihiatrie din Gataia, dupa cel de la inceputul anului, cand un nebun s-a jucat cu chibriturile. Si de aceasta data, un barbat internat intr-unul dintre saloanele spitalului si-a dat foc la saltea, cu ajutorul unei brichete, declansand alarma de incendiu.


Evenimentul a fost anuntat la ISU Timis la ora 07,17, iar la 07,20 s-a activat planul rosu de interventie.

“La fata locului s-au deplasat de urgenta 48 de pompieri cu 5 autospeciale de stingere, 2 autoscari mecanice, 2 autospeciale de transport personal si victime multiple, un spital mobil, 7 echipaje SMURD si 2 autospeciale de prima interventie si comanda. Ajunsi la fata locului, incendiul nu se mai manifesta cu flacara deschisa, erau doar degajari de fum.

Din pavilion au fost evacuate 41 de persoane, atat pacienti, cat si personal medical. Din fericire, nicio persoana nu a necesitat ingrijiri medicale. In urma cercetarilor de la fata locului, echipajele au constatat ca incendiul s-a manifestat la o saltea dintr-un salon izolator”, ne-a transmis Elena Megherea, purtatorul de cuvant al ISU Timis.

In acest moment nu mai exista niciun pericol, pompierii efectuand cercetari pentru a identifica cauza exacta a producerii incendiului. (G.I.)

Sursa video: TV Europa Nova Timisoara

Leave a Reply