Milionarul Ahmad Jabri Tabrizi, liderul informal al arabilor sirieni din Timisoara, dosar penal pentru vatamare corporala din culpa

Urmarile accidentului rutier provocat de milionarul de origine siriana Ahmad Jabri Tabrizi, in 29 noiembrie, in Timisoara, la intersectia strazii Calea Sagului cu bulevardul Liviu Rebreanu, pot fi observate si in prezent, intr-o parcare din imediata apropiere a locului in care a avut loc evenimentul, unde  autoturismele distruse inca asteapta evaluarea distrugerilor din partea inspectorilor firmei de asigurari.


Intre timp, politistii Sectiei 3 lucreaza la dosarul de vatamare corporala din culpa, deschis pe numele lui Jabri Tabrizi, iar medicii au facut minuni atat pentru cele doua persoane surprinse pe trecerea de pietoni, cat si pentru soferul vinovat de producerea accidentului.

Ahmad Jabri Tabrizi s-a externat din spital si urmeaza sa se prezinte, din nou, la medicii de specialitate, pentru a se stabili cauza ametelilor si pierderilor de cunostinta. Desi s-a speculat faptul ca aceasta afectiune ar fi provocata de regimul alimentar dur pe care si l-a impus milionarul in ultimii doi ani, care a dus la pierderi serioase in greutate, se pare ca, totusi, starile de lesin, cum a fost si cea din timpul accidentului rutier, ar avea alte cauze.

“Am citit zeci de comentarii rautacioase, ca as fi fost baut sau sub influenta drogurilor. Ce pot sa spun? Ca unora li se pare imposibil sa-ti pierzi cunostinta in timp ce esti la volan, mergand catre casa? Ma bucur ca sunt bine, ca cei doi pietoni sunt in curs de insanatosire, ca nu s-a intamplat o nenorocire. Iar celor ce arunca acuzatii pe retelele de socializare, le doresc sa nu treaca, niciodata, prin ce am trecut eu”, spune Ahmad Jabri Tabrizi.

Unul dintre cei care si-au exprimat neincrederea in „lesinul” de la volan al milionarului sirian este fostul director al SC Piete SA Timisoara, Ionut Nasleu, cercetat in mai multe dosare penale, care, intr-un mesaj virulent postat pe Facebook, a reclamat faptul ca Jabri Tabrizi ar beneficia de un regim preferential din partea presei.

„Daca eu faceam accident, eram pe toate posturile locale si centrale. Vreau sa vad macar un ziar mic sa se sesizeze, dar asta e presa din Timisoara, aservita si platita. A intrebat cineva Politia, daca a fost testat pentru droguri sau alcool?”, este o parte din mesajul lui Nasleu.

Ulterior, acesta a revenit si a anuntat ca a sunat la 112, pentru ca ar fi primit amenintari cu moartea. „Acum, autorul accidentului m-a sunat sa ma ameninte, m-a injurat. Doctore, banii nu fac valoarea, nici muschii – puterea. Politia nu se sesizeaza?”. Este posibil ca fostul ofiter de securitate si milionarul arab sa fi cazut „la pace”, intrucat mesajul razboinic a fost sters de pe Facebook… Vom reveni. (G.I.)

2 thoughts on “Milionarul Ahmad Jabri Tabrizi, liderul informal al arabilor sirieni din Timisoara, dosar penal pentru vatamare corporala din culpa

  1. Nu avea nimeni nimic cu tine daca nu sfidai bunul simt ani de zile, daca nu sfidai legea ani de zile, daca nu te menajau de ani de zile reprezentantii instititutiilor statului pe care iai corupt de fiecare data, ceea ce faci si acum ranjind ca un nesimtit dupa ce ai nenorocit doi oameni. Nu ai bai nimic, decat ca suferi de nesimtire cronica. Faceai tu tot ce ai facut cu fraierii de romani in oricare din tarile arabe? Nu sunt fan Naslau, dar are dreptate.

  2. Victimele accidenteului , din auzite nu sunt bine deloc, sunt in stare grava la spital. individul asta minte cu desarvasire. Sunt curios daca a contactat cineva familile victimelor din partea lui?

Leave a Reply