Prefectul de Timis, revoltat de lipsa de reactie a politistilor care au asistat la lovirea unui comisar de catre un interlop, intr-o parcare din Timisoara

Aparitia in public a imaginilor video cu politistul de la Sectia 4 Timisoara, care este lovit naprasnic de un interlop, sub privirile pasive ale colegilor, l-a revoltat de-a binelea pe prefectul de Timis, Mihai Ritivoiu. Totodata, explicatia oferita de IPJ Timis, care a pus lipsa de reactie a politistilor pe seama faptului ca nu s-a dorit o escaladare a conflictului, desi raportul de forte era de un grup de politisti inarmati la un interlop, l-a determinat pe reprezentantul guvernului in teritoriu sa ia atitudine publica.


Filmarea de la Mall cu lipsa de actiune a colegilor politistului in timp ce acesta e lovit este revoltatoare! Cer politistilor timiseni sa actioneze cu maxima fermitate la cea mai mica tentativa de sfidare. Ma voi deplasa personal la sediul IPJ Timis pentru a transmite colectivului acest mesaj.

Nu voi permite ca in mandatul meu sa continue disolutia autoritatii de stat in judetul Timis! Avem nevoie de institutii puternice si respectate. Este singura varianta pentru ca cetateanul sa-si recapete increderea ca este protejat si aparat!”, este mesajul postat pe Facebook, in aceasta dimineata, de prefectul judetului Timis. (Mara Ion)

3 thoughts on “Prefectul de Timis, revoltat de lipsa de reactie a politistilor care au asistat la lovirea unui comisar de catre un interlop, intr-o parcare din Timisoara

  1. Poate il intreaba dl prefect pe Petecel de ce nu intervine politia in astfel de cazuri?! Cica sa nu degenereze conflictul… Sunteti varza! Lasi, fricosi si la mana interlopilor, De la cel mai mare pana la cel mai mic! Stiti doar sa va umflati in pene, curcanilor! Rusine!!!

  2. Pe vremuri doar dacă ridicau vocea la polițist, asemenea derbedei mâncau luni întregi doar zupa cu paiul. Dar azi IPJ Timiș e modern, este condus de catre un chestor care nu a prins macar un hot în toată cariera lui, chestor înconjurat doar de olteni făcuți polițiști la apelul bocancilor si care la fel nu știu cum arata hotul. Acești manageri ai IPJ Timiș datorita faptului ca nu cunosc munca de politie știu doar sa hartuiasca polițiștii cu cercetări disciplinare iar drept urmare nu mai întâlnim în strada polițiștul bătăios, ci doar polițistul oportunist…
    P.s. aceștia nu sunt manageri,sunt doar niște criminali atât la propriu cât și la figurat…mai puțin în politia Timiș o sa rămână doar petecel cu super-politistii de la control intern.

  3. Demisia!!! Asta dacă ai onoare…esti o rușine de chestor care fura banii contribuabililor prin salarii de excelenta sau plata de ore suplimentare.
    Dacă nu ești hot poate ne spui cum justifici faptul ca au salar de excelenta persoane care în toată cariera lor nu au aplicat o singura amenda sau nu au văzut măcar un hoț? cum justifici faptul ca tot aceste persoane sunt abonate și la salariu de excelenta?

Leave a Reply