Concert Goran Bregovici in deschiderea celei de-a III-a editii a Embargo Fest! Organizatorii au decis ca refugiatii ucrainiei sa aiba intrarea libera (P)

Cea de-a III-a editie a Embargo Fest are loc in perioada 12-14 august 2022, langa orasul Recas, locatia Doua Dealuri, iar vineri 12 august, Goran Bregovic va fi prezent in fata publicului din Banat alaturi de Wedding and Funeral Band.


La fata locului vor fi amenajate mai multe zone si activitati, scena principala va gazdui trupe precum: Spitalul de Urgenta, R.O.A., Blazzaj, Publika, Canaf, Tapinarii, Drvo Truo, Dragos Moldovan, The Bandits, Lia Burg sau Graiul, dar si ansamblurile de dansuri traditionale.

In fiecare seara de festival programul se va incheia cu Vinilorama, un party sustinut cu vinil-uri de Bogdan Puris si Zoleevee.

The Fortress este scena de underground, compusa din containere maritime reciclate care sunt asezate in forma cetatii Timisoara, aici vor performa: Methadone Skyes, K-lu, Dan Gerosu, Braiescu, Dolo, Kuky&WoodieX, Weeping Assault, Dani Tobe, Bibanu, Karp, Gemini Jaxx si Midiportal.

Culto-Cort este zona creata alaturi de prietenii de la Scoala de Circ, care vor instala un cort de circ de mari dimensiuni, acolo se vor organiza spectacole si ateliere pentru copii si tineri, alaturi vor fi si cei de la Teatrul Portabil.

In fiecare seara regizorul Mihai Dragolea va prezenta documentare pe teme ecologice si vom purta discutii despre un viitor mai sustenabil, iar o parte din cort va gazdui o expozitie de picturi create de Valeriu Sepi.

Embargo Fest este un eveniment cultural care promoveaza minoritatile si multiculturalitatea specifica zonei Banat, iar anul acesta oferim intrarea gratuita copiilor sub 14 ani, persoanelor de peste 65 de ani, dar si tuturor refugiatilor din Ucraina, care se afla in numar mare la noi in zona.

Alaturi de concerte, la fata locului, vor exista o sumedenie de activitati: zona de joaca pentru copii, targ de produse bio si artizanat, zona sport si alte activari ale sponsorilor si a partenerilor. Anul acesta motto-ul nostru este Back to the Roots”, declara Razvan Munteanu, coordonator Embargo Fest.

Primele abonamente si biletele s-au vandut deja, acum un bilet de 1 zi pentru concertul lui Goran Bregovic(vineri 12 august) costa 120 de lei, iar ambonamentul valabil pe 3 zile costa 190 lei si se pot achizitiona de pe sinte-ul www.embargofest.com sau IaBilet.ro.  Parcarea si camping-ul vor fi gratuite iar trasportul va fi asigurat cu autocarul pe ruta Timisoara-Recas. (I.P.)

https://www.facebook.com/embargofest

https://www.instagram.com/embargofest

Leave a Reply