Weekend relaxant la Iulius Town Timisoara: expozitie de tablouri 3D, activitati pentru cei mici si momente de rasfat in aer liber (P)

Iulius Town propune pentru acest weekend o serie de activitati care vor aduce bucurie intregii familii, te vor ajuta sa iti reincarci bateriile si sa te conectezi mai bine cu tine si cu cei dragi. In Iulius Mall te intampina o expozitie inedita de tablouri 3D, in Iulius Gardens vor avea loc diverse evenimente pentru copii, planetariul te asteapta in continuare sa explorezi cerul instelat, iar la Expo Bag gasesti o gama variata de genti potrivite pentru concediu sau pentru zilele la birou.


Inedit. Original. Autentic. Sunt cuvintele care definesc lucrarile unice „3 in 1″ ale expozitiei Lenticular Art din Iulius Mall, pe care le poti admira pana pe 14 august 2022, la parter, in zona magazinului Obsentum. Iar daca frumusetea acestor tablouri create cu ajutorul tehnicii lenticulare (o tehnologie utilizata si pentru afisaje 3D) te cucereste, le poti achizitiona.

Lucrarile reproduc imagini ce ofera o iluzie de profunzime si au capacitatea de a se transforma pe masura ce imaginea este vizualizata din unghiuri diferite. Realizate manual, tablourile NoBody inglobeaza emotie si frumusete.

Tot in Iulius Mall, te poti bucura in continuare si de „excursii spatiale”, in cadrul Planetariului gonflabil amenajat in zona food court, dar poti explora si magazinele care afiseaza reduceri imbatabile. O oprire trebuie sa faci si in zona Iulius Expo, la targul Bag Expo, care te intampina cu o selectie de 1.000 de genti, clasice si moderne, ce pot fi stilizate cu usurinta la orice tinuta si care te vor insoti timp de cateva sezoane bune.

In Iulius Gardens te poti relaxa pe iarba sau la o terasa la povesti cu cineva drag, in timp ce copiii se distreaza la atelierele de creatie. Astfel, sambata, 6 august, Bianca Potyesz ii asteapta pe cei mici in intervalul orar 17 – 20, sa-si puna in practica imaginatia, iar provocarea este data de Girafa Buclucasa.

Duminica, de la ora 11, „Scufita Rosie” porneste in calatorie alaturi de micii spectatori din Iulius Gardens. Piesa de teatru prezentata de Magic Oz ii inspira pe cei mici sa fie curajosi si ascultatori in acelasi timp, oferindu-le si o doza de amuzament. (I.P.)

Leave a Reply