Fiii gemeni ai unui avocat din Timis, arestati intr-un dosar de coruptie sexuala! In urma cu 8 ani, tinerii au fost condamnati la inchisoare pentru acelasi tip de infractiuni

Gemenii Adrian si Alexandru Calapis, in varsta de 30 de ani, fiii avocatului Nicolae Calapis, din Sannicolau Mare, judetul Timis, au fost arestati, din nou, intr-un dosar de coruptie sexuala. Acuzatiile sunt similare cu cele din 2013, cand cei doi pedofili au fost condamnati la 3 ani de inchisoare cu suspendare si plata unor despagubiri.


Aparatorul lor de atunci, Romeo Balan, fostul sef al Parchetului Militar Timisoara, a reusit sa obtina o condamnare blanda pentru cei doi tineri, trimisi in judecata de DIICOT.

De aceasta data, in cazul in care acuzatiile vor fi probate de procurori, cei doi infractori risca sa primeasca condamnari cu executare, avanmd in vedere starea de recidiva. Potrivit antena 3, gemenii pedofili au fost arestati dupa ce ar fi violat mai multi copii. Ancheta este secreta, avand in vedere ca victimele nu au implinit 16 ani. Iar detaliile sunt ingrozitoare.

Unul dintre frati a fost arestat acum doua zile. Este acuzat ca ar fi incercat sa violeze mai multi copii. Tanarul in varsta de 30 de ani este din localitatea timiseana Sannicolau Mare. Aici unde tatal sau are un cabinet de avocatura. 

In urma cu aproximativ 3 luni si fratele sau a fost arestat in acelasi dosar, pentru infractiuni mult mai grave. Este acuzat ca a violat mai multi minori. Nu ar fi actionat singur, ci impreuna cu o tanara, care si ea este acuzata de aceleasi fapte. Si ea a fost arestata preventiv.

In plus, cei doi au mai fost arestati si pentru ca ar fi incercat sa constranga victimele dar si pe familiile acestora sa nu depuna plangere la politie si sa nu divulge ce s-a intamplat. Astfel ca, procurorii au retinut si infractiunea de santaj.

Doua dintre victime sunt de cetatenie straina, iar faptele s-ar fi petrecut chiar in urma cu un an. Potrivit unor surse, cel mai probabil gemenii au mai multe victime, insa, de teama, copiii nu au povestit nimic acasa. 

Fratii nu sunt straini de aceste fapte, ei fiind condamnati in trecut pentru acte similare. La vremea respectiva, procurorii DIICOT spuneau ca cei doi au avut zece victime. Una dintre fetite a fost urmarita de gemeni in scara blocului, dupa care au intrat peste ea in casa. Pe celelalte victime, cei doi frati le urmareau pe strada, cand se intorceau de la scoala, le ademeneau intr-o masina unde le obligau sa se dezbrace si le fotografiau. Vorbim de fetite cu varste cuprinse intre sapte si noua ani. (V.E.)

Sursa: antena3.ro

Leave a Reply