Unde poti juca pacanele gratis pe internet?

Jocurile de tip slot machine, numite la noi „pacanele”, sunt la mare cautare peste tot in lume. Ele sunt simple, colorate, fara reguli complicate, si nu necesita un proces de invatare – literalmente, le poti juca imediat. Popularitatea sloturilor le face printre cele mai cautate jocuri online, dar natura lor (sunt un tip de joc de noroc) face ca lumea sa caute, in principal, variante gratuite online. Mai jos, recomandam o serie de locatii unde poti gasi pacanele gratis la orice ora din zi.


Cazinourile online

Poate suna surprinzator, dar cel mai bun loc unde poti gasi sloturi gratis este tocmai pagina cazinoului tau preferat. Cazinourile online ofera jucatorilor totdeauna variante „demo” gratuite a jocurilor disponibile in platforma lor.

De regula, insa, le poti juca un timp limitat, dupa care cazinoul iti va aduce aminte de natura sa adevarata – te va indemna sa inregistrezi un cont, sa efectuezi o depunere si sa continui jocul „pe bune”.

Pagina producatorilor de jocuri

Cazinourile online ofera, de regula, o colectie de jocuri care provine din oferta unor producatori consacrati de jocuri. Unele sunt disponibile exclusiv pe paginile unor cazinouri, dar marea majoritate se regasesc in oferta multora dintre ele. Plus, si pe pagina web a dezvoltatorului.

De regula, paginile dezvoltatorilor contin variante gratuite a celor mai noi titluri lansate, iar uneori le poti accesa intreaga colectie de titluri. Iar aceste colectii pot fi alcatuite, uneori, din sute, chiar mii de jocuri diferite, deseori titluri pe care nu le gasesti in cazinoul tau preferat.

De regula, jocurile demo disponibile pe paginile dezvoltatorilor nu au o limita de timp, si vin cu o „suma” de „bani” de joaca destul de serios ca sa ofere o perioada lunga de distractie.

Aplicatii de „cazinou social”

Pentru cei care vor sa se distreze cu jocuri de cazinou dar nu vor sau nu pot sa viziteze un cazinou online „adevarat” exista si alternative: aplicatii de jocuri de cazinou „sociale”.

Exista o serie de aplicatii gratuite disponibile in magazinele de aplicatii pentru ambele platformele majore de mobil – Android si iOS – care ofera jocuri de tip slot machine gratis plus o serie de alte functii care fac jocurile pe mobil atat de populare: urmarirea rezultatelor, clasamente, posibilitatea de a se intrece cu prietenii la jocurile disponibile, nemaivorbind de colectarea de puncte de experienta si cresterea in nivel.

Aceste jocuri vin, de regula, cu o suma de bani virtuali gratis ce se pot juca zilnic, dar ofera si posibilitatea de a cumpara bani virtuali la sume modice.

Printre cele mai distractive si populare jocuri de cazinou social se numara titluri precum Big Fish Casino, Slotomania sau MyVegas, toate cu colectii mari de sloturi gratis ce se pot juca de oricine, chiar pe telefon, fara a plati un ban. (I.P.)

Leave a Reply