Monica Macovei, prima declaratie dupa accidentul rutier in care a fost implicata: “Un motociclist a intrat din plin in aripa stanga a masinii”

La cateva ore de la accidentul rutier in care a fost implicata, pe soseaua dintre Mangalia si localitatea 2 Mai, fostul ministru al Justitiei, Monica Macovei a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, in care incearca sa lamureasca lucrurile, din punctul sau de vedere.


Astfel, fostul demnitar spune ca, sambata, in timp ce conducea de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda sa de mers, un motociclist a intrat in plin in masina sa. Asta, desi politia i-a deschis un dosar pentru vatamare corporala, ceea ce inseamna ca ar fi provocat accidentul. Macovei mai spune ca nu a pierdut niciun moment controlul masinii si ca incearca, de cateva ore, sa afle care este starea motociclistului.

Iata postarea Monicai Macovei:

Multumesc tuturor celor care v-ati gandit la mine. Astazi am fost parte a unui accident rutier. Incep sa imi revin din starea de soc. Conducand de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea si nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin in aripa stanga a masinii, moment in care airbags s-au declansat, cauciucul din stanga fata s-a spart. Nu am pierdut controlul masinii nici o secunda. Urmare a spargerii cauciucului din partea stanga fata, masina a mers incet spre stanga, oprindu-se intr-un scuar mic, cu vegetatie. Sper ca motociclistul sa isi revina, de cateva ore incerc sa obtin informatii despre starea lui. (V.E.)

Leave a Reply