Agentul Valer Kovacs a facut o noua “victima” pe Autostrada A1 Deva – Nadlac! Un sofer de 25 de ani si-a turat BMW-ul la 270 km/h

Un sofer de 25 de ani, din Arad a fost amendat si i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 4 luni, dupa ce a circulat pe autostrada A1 cu 270 km pe ora, pe un sector de drum unde limita de viteza este de 100 km pe ora.


Barbatul circula cu bolidul pe tronsonul de autostrada Pecica – Nadlac.

”La data de 05 noiembrie a.c., politistii din cadrul Brigazii Autostrazi- Biroul de Politie Autostrada A1 Deva-Nadlac au desfasurat activitati pentru cresterea gradului de siguranta rutiera actionand pe tronsonul de autostrada Pecica-Nadlac.

 

In cadrul activitatilor desfasurate a fost depistat pe Autostrada A1 la km. 573, sensul de deplasare Arad – Nadlac, un autoturismul ruland cu viteza de 270 km/h, cu 170 mai mult decat limita maxima admisa pe acest sector de drum (limitat la 100 km/h)”, a transmis IPJ Arad.

Soferul, un barbat din Arad, de 25 de ani, a fost amendat cu 1.305 lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru o perioada de 120 zile.

”Recomandam conducatorilor de vehicule sa respecte limita legal admisa de viteza, sa pastreze o distanta de siguranta fata de vehiculul din fata, sa utilizeze luminile de intalnire cand circula pe autostrada si sa manifeste atentie sporita in conducere pentru a ajunge in siguranta la destinatie”, precizeaza IPJ Arad.

Leave a Reply