BREAKING NEWS! Judecatoria Timisoara a dispus ca procurorii sa reia ancheta in dosarul sotilor Vasile si Felicia Barbut, din Calea Lipovei, batuti cu bestialitate de agresori care purtau cagule     Un nou protest la Timisoara, duminica, de la ora 19, in Piata Victoriei, la care pot participa toti cei care cred ca, pana la urma, "Coruptia poate fi invinsa!"     Politia Locala din Timisoara a demolat colibele improvizate din zona cartierului Ronat, in care locuiau 18 oameni fara adapost     Proiectul ecologic de protejare a naturii, "Dealul lui Cireasa", implementat de fostul comisar de politie Doinel Malcoci, langa Banloc, aproape de finalizare    Calin Popescu Tariceanu, atac virulent la Procurorul General, dupa delegarea Laurei Codruta Covesi la PICCJ: Este un gest de aroganta, de sfidare, nu intelege ce inseamna statul de drept     67 de persoane s-au prezentat Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babes” din Timisoara, in primele 14 zile din iulie, dupa ce au fost muscate de capuse

Exclusiv! Fostul presedinte al PNL Timis, Viorel Coifan, a fost victima unei inselaciuni prin metoda “accidentul”! Vezi suma care a fost virata in contul escrocilor!

octavian coifan-t octavian coifan

Fostul candidat al PNL la alegerile parlamentare partiale din acest an, Viorel Coifan (foto), a sesizat Politia Timis ca a fost victima unei inselatorii prin “metoda accidentul”, dupa ce a discutat la telefon cu o persoana necunoscuta care l-a anuntat ca fiul sau a fost implicat intr-un eveniment pe munte si ca are nevoie de o mare suma de bani pentru a fi salvat.

Surse judiciare ne-au dezvaluit ca scenariul pus la cale de escroci a fost atat de credibil, incat Viorel Coifan a fost convins sa trimita urgent, intr-un cont indicat la telefon, nu mai putin de 10.000 de euro.

 

“Planul infractorilor a fost foarte elaborat, din moment ce a putut fi pacalit un om cu picioarele pe pamant cum este recunoscut Viorel Coifan! Persoana care a sunat era extrem de surescitata, i-a spus ca fiul sau a avut un accident pe munte, ca situatia sa este foarte grava si ca este nevoie de multi bani pentru a putea fi ajutat. Scenariul a inclus mai multe persoane, care au confirmat accidentul, in conditiile in care – dupa cum a fost asigurat – fiul sau este in coma si nu poate sa vorbeasca! Victima si-a dat seama ca a fost inselata doar dupa ce a reusit sa ia legatura cu fiul sau”, ne-a dezvaluit o persoana din anturajul fostului presedinte al Consiliului Judetean Timis.

In prezent, politistii de la Investigatii Criminale verifica mai multe piste care pot duce la infractori, mai cu seama ca, in urma cu cateva zile, la Lugoj, au fost capturate doua femei din Calarasi care, prezentandu-se drept avocate, au incercat sa insele o batrana care a fost instiintata ca fiica sa a accidentat doua persoane.

In ultima perioada, prin metoda “accidentul” au fost inselate sute de persoane din toata tara. Modul de operare este spectaculos, bine pus la punct, iar infractorii isi aleg victimele din categoria persoanelor cu copii in strainatate, naive si cu bani. Mai exact, metoda fiului care a avut un accident se deruleaza astfel: un individ  suna la telefonul fix al familiei luata in colimator si se da drept fiul din strainatate, care a avut un grav accident de circulatie, este internat in spital cu gatul în ghips si nu mai poate vorbi, motiv pentru care vocea sa nu poate fi recunoscuta. Dupa acest preambul infractional, telefonul este preluat de „avocatul” său. complicele primului escroc, care merge mai departe cu scenariul si spune ca, intr-adevar, fiul a avut un accident, a ranit grav o femeie, sau un copil, sau un bătran, care s-au ales cu picioarele rupte, si cere familiei sa trimita urgent o anumită suma de bani pentru ca familia persoanei accidentate sa nu depuna plangere. De regula, sumele cerute depasesc 3.000 de euro, iar pentru expedierea rapida a banilor se indica un cont bancar si Western Union.

Reamintim ca Octavia Coifan (foto) – membru al Societe Francaise des Parfumeurs si al Societatii Romane a Chimistilor Cosmetologi, autor al unor volume de referinta in parfumerie citate de presa internationala si al unui numar impresionant de articole de specialitate publicate in toate marile reviste – este unul dintre putinii oameni din lume care pot sa adulmece si sa combine mii de mirosuri, fiind singurul  parfumier din tara cu brevet la scoala franceza de parfumuri de la Versailles.

Din pacate, Viorel Coifan nu a putut fi contactat pentru a-si spune opinia vizavi de intamplarea prin care a trecut…

2 Responses to Exclusiv! Fostul presedinte al PNL Timis, Viorel Coifan, a fost victima unei inselaciuni prin metoda “accidentul”! Vezi suma care a fost virata in contul escrocilor!

  1. Ivan says:

    Nu pot sa creeeed!

  2. take says:

    oricine poate fi victima unor escroci, cand is folosite scenarii care includ persoane dragi! Coifan nu poate fi blamat ca a vrut sa-si salveze copilul

Leave a Reply

%d bloggers like this: