BREAKING NEWS! Hotelul Roma din Timisoara, care este situat in zona Complexului Studentesc si apartine unui important avocat si cadru universitar, a fost distrus partial, joi noapte, de un incendiu devastator     Autorizatia de securitate la incendiu a hotelului Roma apare ca emisa in 2001, insa, in urma cu doi ani, pompierii de la ISU Banat a aplicat o amenda pentru nereguli care vulnerabilizau cladirea     Parchetul de pe langa Tribunalul Timis anunta, pentru 25 octombrie, Ziua Portilor Deschis, cand orice persoana poate vizita institutia fara riscul de a fi retinuta     Fostul sef al ANAF, aradeanul Sorin Blejnar, condamnat la 6 ani de inchisoare intr-un dosar de trafic de influenta, instanta mentinand si sechestrul pe bunuri de aproape 3 milioane de euro    Sorin Grindeanu a anuntat, intr-o conferinta de presa tinuta la Timisoara, ca are un salariu de "doar" 8.000 de lei pe luna si ca, pentru un asemenea venit, abia si-a convins sotia sa-l lase la Bucuresti    Procurorii DNA Timisoara au inceput urmarirea penala in dosarul in care SC Aeroportul Caransebes SA este suspectat ca a incasat subventii ilegale de la APIA

RCM Timisoara incearca sa dreaga busuiocul in scandalul cu scrisoarea la FRR. De vina sunt forte ”oculte”

rcm timisoara vs csm bucuresti (51)Conducerea RCM Timisoara vrea sa puna batista pe tambal dupa scandalul cu ”scrisarea pierduta”, si mai ales, dupa raspunsurile de cascadorii rauslui date de oficiali presei timisorene. Sefii echipei in galben si albastru au realizat in ceasul al doisprezecelea ca s-au facut de ras cu gestionarea situatiei si au publicat un drept la replica pe site-ul lor oficial. Ceea ce e hilar e ca vicele Dusan Filipas spune ca a negat initial ca FRR a raspuns pentru a nu afecta confidentialitatea corespodentei cu forul rugbystic.

Scrisoarea clubului catre FRR a fost facuta publica dupa ce doua exemplare au aparut la masa presei la meciul cu Dinamo. Din text, socant era faptul ca clubul amenintat FRR ca nu se va mai inscrie in campionatul romanesc din 2015, faptul ca amenintau conducerea rugbyului romanesc cu un proces deoarece RCM nu a primit dreptul de a participa in Challenge Cup, dar si modul in care clubul batea obrazul federatiei deoarece nu a primit primele de titlu, nici din 2013, nici din 2012! Cum nu s-a aflat cine a plasat scrisorile la masa presei, conducerea rCM Timisoara neaga orice implicare in plasarea strategica a epistolelor buclucase:

”In primul rand, doresc sa accentuez faptul ca intentia RCM Timisoara nu a fost de a publica in presa o comunicare avuta cu FRR. Aparam interesele Clubului intr-o maniera civilizata si demna de un club care se ghideaza dupa principii clare de corectitudine si respect”, mentioneaza Dusan Filipas in textul postat pe site-ul clubului.
Problema care a starnit indignare intre ziaristi a fost modul in care cei din club au gesitonat ”incidentul”. Initial, Filipas a spus ca FRR nu a oferit niciun raspuns scrisorii, desi acesta era solicitat si trecuse mai mult de o luna de la trimiterea pe mail a textelui scris de conducerea RCM Timisoara. Directorul de comunicare al FRR a vazut articolele din presa timisoreana, unele mai naive, care mergeau spre ”Bucurestiul cel rau” care ignora campionii, si a comunicat faptul ca FRR a oferit un raspuns, si nu de orice tip, ci unul de sapte pagini. A doua zi, managerul general Attila Brosovszki a declarat la o emisiunea la o televiziune locala ca FRR a trimis un raspuns, dar fara sa specifice ce conditii nu a indpelinit clubul timisorean pentru a juca in preliminariile Challenge Cup. Vineri, Dusan Filipas s-a declarat ”invins” si a admis ca FRR a trimis un raspuns de sapte pagini.
Cum situatia creata este una foarte ridicola, clubul si-a dat seama ca trebia sa cosmetizeze putin povestea. Scuza gasita a fost ca Filipas a negat raspunsul initial pentru a nu afecta si mai mult confidentialitatea corespodentei cu FRR. De asemenea, se spune ca cineva rau intentionat, din afara clubului, a plasat scrisorile:
Aceasta comunicare pe care am avut-o cu FRR a ajuns in presa fara voia Clubului nostru. In momentul de fata, investigam aceasta scurgere de informatii, intrucat acordam o mare importanta confidentialitatii si respectului reciproc. Suntem siguri de faptul ca aceasta « scapare » a fost o actiune realizata in mod voit, cu rea intentie, in scopul discreditarii clubului nostru si in vederea descurajarii echipei noastre.
Am raspuns negativ la comunicarea initiala cu presa asupra acestui subiect, intrucat ne doream sa respectam protocolul de comunicare cu FRR, astfel incat sa facem declaratii de presa cu privire la informatii confidentiale doar cu aprobarea reciproca a partilor implicate.”, se arată în același Drept la replica postat pe site-ul clubului timisorean.
Partea interesanta este ca responsabila cu comunicarea la club,  Oana Barbu, i-a spus unui ziarist ca doar trei persoane din club au avut acces la scrisoare, vicele Dusan Filipas, managerul sportiv Attila Brosovszki si analistul video Bogdan Bradu. Cum clubul a anuntat ca va face o ancheta interna pe acest subiect, presa a intrebat ce se va intampla daca vinovatul e unul din cei trei. Din nou, conducerea nu s-a asteptat la intrebare, iar Filipas a venit cu o teorie interesanta. Vicele a spus ca si conducerea FRR a avut acces la document, iar astfel, si cei de la conducerea rugbyului romanesc puteau plasa strategic doua exemplare din scrisoare la masa presei. Conspiratia se adanceste

Leave a Reply

%d bloggers like this: