Meciul dintre FC Caransebes si ACS Poli, scos de la o casa de pariuri. S-a lasat si cu memorii la arbitraj

reunire ACS (6)Partida din FC Caransebes si ACS Poli a fost una mai interesanta prin aspectele din jurul fotbalului, mai degraba decat prin joc, un anost 0-0, desi ambele echipe au avut cateva ocazii. Timisoara a ajuns la a treia remiza consecutiva. Timisorenii au reclamat un penalti la final de partida, iar managerul sportiv Ion Timofte a declarat ca clubul va face memoriu la FRF pentru prestatia centralului Dan Dreve. De asemenea, jocul a fost scos de la pariuri de casa Bet365, iar pe site-ul Flashscore, nu se putea vedea scorul in timp real.


Managerul sportiv Ion Timofte a punctat ca meciul s-a jucat pe bune:

Habar nu am ce a fost la pariuri, nu ma ocup. Dar dupa cum s-a desfasurat meciul, am demonstrat ca s-a jucat pe teren. Noi am avut trei ocazii, Caransebesul a avut trei ocazii, dintre care una a fost foarte mare. Dupa mult timp, o echipa care a jucat contra noastra si-a creat ocazii importante. A contat si starea proasta a terenului, si vantul foarte puternic”, a declarat Timofte.

In schimb, Timofte a punctat ca de data aceasta, prestatia slaba a arbitrului central ii va determina sa depuna memoriu la FRF. ACS Poli e nemultumita  de faptul ca Poparadu a fost faultat in careu, si pe langa faptul ca nu s-a acordat penalti, la scorul de 0-0 in prelungiri, jucatorul a si fost sanctionat pentru simulare:

”La ultima faza, arbitrul ne-a refuzat un penalti clar ca lumina zilei si a acordat in schimb simulare la Poparadu, jucator care a iesit de pe teren cu o plaga deschisa si care va fi suspendat in meciul cu Resita. Sigur, daca primeam penalti nu era obligatoriu sa si inscriem, un penalti se poate si rata, am demonstrat-o chiar si noi in acest campionat. Vom face maine o notificare la FRF pentru arbitraj”, a mai precizat Timofte.

In meciul din turul de campionat, s-a lasat cu cearta dupa jocul de la Timisoara, castigat de gazde cu 2-1. Atunci, Alexa a declarat senin la conferinta de dupa meci ca inainte de joc a pus presiune pe ”gugulani” doar ca sa ii invinga. De asemenea, de la acel meci, relatiile dintre Dan Alexa si Sorin Boiangiu, plecat intre timp de la FC Caransebes, s-au racit considerabil.

 

Leave a Reply