Rasturnare de situatie in divortul anului! Tribunalul Timis a admis apelul fostei sotii a milionarului Romeo Dunca, dupa interventia in proces a Asociatiei pentru Protectia Femeii din Romania

Romeo-Dunca-Dana-Dunca

Procesul de divort dintre milionarul Romeo Dunca si fosta sa sotie, Dana Dunca, capata o noua turnura, dupa ce Tribunalul Timis a decis sa admita apelul femeii si sa schimbe in parte sentinta instantei de fond.


Inainte de a infirma, partial, sentinta Judecatoriei Timisoara, magistratii Tribunalului Timis au solicitat Asociatiei pentru Protectia Femeii din Romania, cu sediul in Timisoara, sa puna la dispozitia instantei dosarul intocmit in cadrul asociatiei pe numele paratei apelante, Dana Dunca, insa au dispus si reaudierea martorei G.S., care a relatat aspecte ulterioare pronuntarii hotararii instantei de fond referitoare la programul de relatii personale cu minorii.

Desi fosta sotie a milionarului a solicitat instantei emiterea unei adrese catre conducerea Liceului Teoretic Nikolaus Lenau, care sa fie obligata sa depuna la dosar documente din care sa reiasa situatia scolara a minorului Adrian Dunca, judecatorii au considerat ca Dana Dunca, in calitate de parinte, poate solicita relatari cu privire la situatia scolara a fiului ei, pe care sa le poata folosi in cauza, motiv pentru care au respins aceasta cerere.

“Respinge cererea de probatiune privind efectuarea expertizei financiar-contabile si a adreselor catre bancile comerciale din Romania, nefiind utile solutionarii cauzei sub aspectul solutionarii motivului de apel privitor la contributia de intretinere”, a decis instanta, judecatorii considerand ca nu exista temei pentru modificarea cuantumul pensiei alimentare la care a fost obligat Dunca dupa primul proces, respectiv 2.200 de lei pe luna.

“Nu consider ca am pierdut la Tribunalul Timis, intrucat ceea ce o interesa cel mai mult pe fosta mea sotie, cuantumul pensiei alimentare, a ramas aceeasi! Suma de 2.200 de lei nu a fost modificata, spre dezamagirea fostei mele sotii, dar mai ales a avocatilor sai. Instanta a admis, in parte, apelul, si a schimbat cateva dintre dispozitiile sentintei Judecatoriei Timisoara privitoare la cei patru copii ai nostri. Dupa cum am mai spus, initial, la partajul amiabil, i-am propus fostei sotii o suma luna de 2.500 de euro. Sfatuita de avocati a refuzat-o! Ulterior, instanta i-a dat mult mai putin. Oricum, cand se va termina divortul, vom discuta doar noi doi si vom rezolva lucrurile de asa maniera incat nu va avea probleme financiare toata viata!”, a precizat Romeo Dunca dupa ce a afla decizia Tribunalului Timis.

“Eu am fost de acord cu o pensie alimentara de 2.500 de euro pe luna, insa am cerut, cum era firesc, si sumele restante de la data intelegerii amiabile cu fostul sot. Adica din aprilie 2013, de cand nu am mai primit nici un ban pentru copii! Instanta de judecata nu a luat in considerare aceasta cerere a noastra, absolut justificata, si a decis sa-mi acorde o pensie alimentara raportata la adeverinta de salariu pe care si-a adus-o fostul meu sot, adica din 6.000 de lei. Cine-si inchipuie ca Romeo Dunca are un venit de doar 6.000 de lei pe luna sau este naiv, sau de rea-credinta! Este patronul real al grupului de firme si-si poate face ce salariu doreste!”, a raspuns Dana Dunca acuzatiei ca nu a fost de acord cu o pensie alimentara de 2.500 de euro pe luna.

Este posibil ca, daca nu va fi multumita de hotararea  1169/2014 a instantei de apel, Dana Dunca sa promoveze un recurs care va fi judecat de Curtea de Apel Timisoara. (G.I.)

2 thoughts on “Rasturnare de situatie in divortul anului! Tribunalul Timis a admis apelul fostei sotii a milionarului Romeo Dunca, dupa interventia in proces a Asociatiei pentru Protectia Femeii din Romania

  1. doi oameni frumosi! de ce divorteaza, mai ales ca au bani, copii, helicoptere si munti? greu de explicat

  2. Foarte usor de explicat banii nu aduc fericirea…fericirea inseamna dragoste simplitate iubire banii pervertesc orice!!!

Leave a Reply