BREAKING NEWS! Un primar din Timis, membru al PSD de 20 de ani, ii cere lui Liviu Dragnea sa plece de la conducerea partidului si a tarii    Peste 4.000 de liceeni din Timis s-au prezentat, astazi, la prima proba scrisa a examenului de bacalaureat, cea la Limba romana    Judecatoria Timisoara se va pronunta, la termenul de azi, asupra cererii procurorilor de prelungirea a mandatului de arestare in cazul interlopului santajist Bogdan Tirca    Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca nu va fi niciun OUG pentru modificarea Codului Penal si a Codului de Procedura Penala    Ionel Ganea a condus primul antrenament al retrogradatei ACS Poli, la care au participat peste 30 de jucatori    Deputatul PSD Adi Pau ii ia apararea primarului din Timis care a cerut ca penalul Liviu Dragnea sa demisioneze din functii

Dosarul prostituatelor de lux! Bomba sexy Simona Trasca a fost vazuta des si la Timisoara, motiv pentru care ancheta procurorilor s-ar putea extinde si catre provincie

simona_trasca_dana_velciov

Printre zecile de dive cercetate in dosarul de proxenetism instrumentat de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti se numara si o bomba sexy care, in ultimii ani, a fost prezenta in calitate de vedeta la mai multe petreceri mondene si spectacole cu dar organizate in Timis.

Chiar daca, uneori, era in plin proces de marire a sanilor sau a injectarii cu botox, Simona Trasca n-a refuzat niciodata invitatiile venite din  partea bunei sale prietene Dana Velciov, supranumita si Dana Staar, de a participa la spectacolele organizate in Deta sau Timisoara. Ba mai mult, la serbarea de Craciun organizata de Dana Staar in 2013, la Deta, Trasca a fost imbracata in Craciunita si prezentata ca fiind surpriza serii, in aplauzele fierbinti ale spectatorilor, printre care si suita edilitara condusa de primarul Petru Roman.

Atunci, in ciuda frigului patrunzator din sala de spectacol, Simona Trasca, ca o buna profesionista, nu a ezitat sa se dezbrace rapid si sa se echipeze la fel de rapid intr-un super sexy-costum de Craciunita, dupa care s-a postat langa bradul cu cadouri si a zambit glacial la lume, pe toata durata cantarilor si dansurilor. Ba mai mult, marcata de evenimentul hibernal si monden la care tocmai participa, a acceptat sa se pozeze cu toti admiratorii, inclusiv cu solistul de muzica populara Nelu Blidaru, ce parea indragostit lulea chiar de la prima vedere.

simona trasca si ne blidaru

Revenind la ancheta procurorilor de la Bucuresti, care spun ca opt femei, toate prostituate de lux, ar fi intermediat intretinerea de relatii sexuale contra cost pentru alte 25 de tinere, “sumele castigate fiind in jur de 1.500 – 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual inlesnit”, nu putem sa nu ne intrebam daca desele incursiuni ale Simonei Trasca in Timis n-au avut si alt scop, in afara de cel de guest star pe la serbarile de binefacere.

Si, in conditiile in care asistentele nu duceau lipsa de amatori de sex, printre cei prinsi in mrejele acestora numarandu-se oameni de afaceri, oameni politici si chiar jurnalisti, ne putem astepta, in cazul in care ancheta se extinde si catre provincie, la adevarate surprize si din partea milionarilor iubareti din orasul de pe Bega. Sa mai spunem ca politistii au audiat pana in prezent peste 30 de persoane, printre care Simona Trasca, Daniela Crudu si sora acesteia, Ana Maria, Madalina Pamfile, Diana Guresoaie si Rellys Tonu… (E.T.)

 

 

 

One Response to Dosarul prostituatelor de lux! Bomba sexy Simona Trasca a fost vazuta des si la Timisoara, motiv pentru care ancheta procurorilor s-ar putea extinde si catre provincie

  1. milos says:

    Oo, domnu Nelu, respecte! Cine si-ar fi inchipuit ca ai atata succes

Leave a Reply

%d bloggers like this: