BREAKING NEWS! Liderul PMP Timis, Cornel Samartinean, cere demisia sefului administratiei judetene, Calin Dobra, dupa ce functia de vicepresedinte al CJ Timis a fost oferita UNPR     Societatea de Transport Public va incasa 2,1 milioane de euro in urmatorii 5 ani pentru intretinerea serviciului de iluminat public din Timisoara     Romanii care calatoresc in Grecia cu masina pot fi sanctionati drastic pentru abateri minore, dupa ce Codul Rutier grecesc a devenit cel mai dur din Europa    Un medic de familie din Timis a incasat peste 10.000 de euro intr-o luna, doar din garzi, dupa ce s-a pontat ca lucreaza concomitent la 7 centre de permanenta     Comisarul sef Alin Petecel a castigat concursul organizat de IGPR pentru functia de inspector sef al Politiei Timis    Regie Autonoma „Administratia Canalului Bega” va fi condusa, in calitate de director, de Gheorghe Tatar, fostul director al Directiei Judetene de Drumuri Timis

AREST LA DOMICILIU! Magistratii Curtii de Apel au decis ca arestatii din Dosarul Politiei Timis sa plece acasa!

sefii politiei timis

Fostii sefi ai Politiei Timis, arestati preventiv in dosarul de coruptie instrumentat de procurorii DNA, au scapat, in sfarsit, de arestul institutiei cu gardieni mistocari de pe bulevardul Take Ionescu.

Dupa ce, in urma cu trei saptamani, judecatoarea Iosana Martin, de la Curtea de Apel Timisoara, a decis ca nu se impune anularea mandatelor de arestare emise de Tribunalul Timis, de aceasta data, judecand contestatia  la prelungirea cu inca 30 de zile acelorasi mandate,  a decis sa nu mai fie de acord cu procurorii DNA si a dispus ca politistii sa plece acasa. Mai indulgenta de aceasta data, judecatoarea a admis contestatiile la mandatele de arestare si a dispus schimbarea masurii cu arest la domiciliu.

Florin _Kovacs

“Am profitat de absenta domnului avocat Catalin Dancu, aparatorul fostului inspector sef adjunct Florin Bolbos, si am obtinut o decizie favorabila. Am avut un noroc nesperat ca domnul Dancu sa aiba un proces la Inalta Curte de Casatie si Justitie si sa nu poata veni, altfel ne-ar fi fost mult mai greu sa convingem instanta ca nu exista motive pentru prelungirea arestului cu inca 30 de zile”, a precizat avocatul Florin Kovacs. cu o unda de ironie la adresa confratelui din capitala.

Reamintim ca, in urma cu doua zile, Tribunalul Timis a prelungit mandatele de arestare cu inca 30 de zile, in ciuda faptului ca avocatul Catalin Dancu a venit cu o scrisoare de la Patriarhul Daniel prin care se solicita punerea in libertate a lui Florin Bolbos, pe motiv ca este un bun-credincios, care a ajutat biserica ori de cate ori i s-a cerut. Decizia Curtii de Apel Timisoara este definitiva, astfel ca la expirarea termenului primelor mandate Sorin Muntean, Florin Bolbos, Marcel Craciunescu si Pavel Teodor vor putea pleca acasa. (G.I.)

7 Responses to AREST LA DOMICILIU! Magistratii Curtii de Apel au decis ca arestatii din Dosarul Politiei Timis sa plece acasa!

 1. pluto says:

  Kovacs the best!@@@@

 2. postasu says:

  daca ar fi baiat fin Dancu ar aduce “jde miile de euroi inapoi! sau ar face o donatie generoasa catre extraordinar de fericitul Daniel

 3. codlea says:

  mi se pare ciudat ca acum o luna au existat probe pentru confirmarea arestarii preventive, iar acum au disparut! ce se intampla aici? a cui jocuri le face curtea de apel?

  • maior says:

   Codlea boulete, azi s a discutat prelungirea arestului preventiv!! Nu se mai impune arestarea dobitocule, care este o masura exceptionala!!

 4. iosif says:

  stau si ma gandesc de ce-o fi absentat Dancu, daca tot a cumparat de la patriarhie acea scrisoare sfanta, ce urma sa-i redea libertatea lui Bolbos. o fi fost vreo strategie ca sa nu mai dea banii inpoi? cine poate sti

 5. un politist says:

  Chiar ca justitia e oarba! Cum drequ sa eliberezi din arest niste mizerii care nu si-au recunoscut greselile! La cate pile ai relatii au aceste mizerii o sa ajungem sa le mai platim si despagubiri!

Leave a Reply

%d bloggers like this: