BREAKING NEWS! Dorin Cutu a demisionat din PSD, pierzandu-şi si mandatul de consilier judetean, si se indreapta cu mare viteza catre functia de presedinte al PMP Timis!

dorin_cutu-roxana-iliescu

Unul dintre traseistii consacrati din politica locala, fostul vicepresedinte al PDL Timis, Dorin Cutu, continua sa surprinda electoratul prin schimbarile bruste de directie doctrinara.


Daca, in toamna anului trecut, profitand de ordonanta traseistilor si de primirea unei functii publice bine remunerate, a parasit PDL-ul si s-a inregimentat in PSD, dupa nici cinci luni de concubinaj cu partidul aflat la putere si-a anuntat intentia de a-l parasi si de a se inscrie in PMP.

“Nu ma regasesc in PNL. Inclusiv plecarile astea care sunt, atat la primari cat si la consilieri judeteni si locali, sunt tot din cauza asta, multi nu sunt de acord cu PNL. Eu nu ma regasesc. Nu am fost intrebati de catre nimeni – suntem sau nu de acord cu fuziunea. Pentru mine toate de aici pleaca”, a declarat Cutu cand a renuntat la carnetul de partid de culoare portocalie.

Surse bine documentate din PSD ne-au informat ca, vineri seara, Dorin Cutu a demisionat din functia de consilier judetean, dar si din cea de membru al PSD, anuntand cu o mandrie nedisimulata ca urmeaza sa preia conducerea filialei PMP Timis.

Gestul fostului militian, intrat in politica din ratiuni pragmatice, vine la o scurta perioada de timp dupa ce a pierdut sefia Inspectoratului de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier, Inspectoratul Teritorial Nr. 5 Timis, fiind inlocuit cu mai tanarul liberal Marcel Gheorghe Fonta, vicepresedintele ONG-ului Fazanul Giarmata, dar si dupa ce, luna trecuta, sefa PMP Timis, avocata Roxana Iliescu, a fost aleasa in functia de secretar executiv al PMP, la nivel national.

Este posibil ca migratia fostilor PDL-isti catre Partidul Miscarea Populara sa se datoreze fostului presedinte Traian Basescu, care, discret, a preluat controlul partidului care a sustinut-o pe Elena Udrea la alegerile prezidentiale.

8 thoughts on “BREAKING NEWS! Dorin Cutu a demisionat din PSD, pierzandu-şi si mandatul de consilier judetean, si se indreapta cu mare viteza catre functia de presedinte al PMP Timis!

  1. Corect ce face Cutu. El este un vizionar, o sa vedeti ca PMP va fi cel mai mare partid de opozitie. Cine este Roxana? Pupila lui Ostaficiuc si Popoviciu! Pai este fara vlaga, fara radacini si fara bani. Acum ca Udrea a disparut si poate si protejatii ei (Popoviciu si ostaficiu cu toata gasca lor adica Popa , groza, … ) o sa dispara trebuie sa vina alti care sa ridice acest partid. Succes

  2. Pai la tm .Lugoj. și sanicolau sa făcut campanie la Udrea la greu . Pai Primarul din Sânnicolau a făcut campanie numai la ideea și astăzi este mare secretar Gunoi mare

  3. au facut campanie la greu pentru udrea baietii destepti si azi sunt mari reformatori

  4. nu pot sa cred ca i-au dat PSDistii cu flit dupa ce a inrosit complet si Consiliul Local din Criciova! Traseist sau tradator, asta e intrebarea

Leave a Reply