Tribunalul Timis a prelungit mandatele de arest la domiciliu din dosarul de coruptie al fostilor sefi din Politia Timis! Totusi, inculpatii spera ca li se va permite participarea la slujba de Inviere!

sefii politiei timis

Dosarul de coruptie al fostilor sefi din Politia Timis s-a aflat, astazi, din nou pe rolul instantelor de judecata, desi procurorii DNA continua sa caute dovezi cu care sa probeze acuzatiile de abuz in serviciu retinute in seama comisarilor sefi Sorin Muntean si Florin Bolbos.


De aceasta data, cererea procurorilor anticoruptie de prelungire a arestului la domiciliu in cazul inculpatilor Sorin Muntean, Florin Bolbos, Marcel Craciunescu, fostul sef al Serviciului Politie Rutiera, si Pavel Teodor, inca primarul orasului Recas, a fost judecata de un alt magistrat, dupa ce in acest dosar s-a consacrat, prin emiterea si prelungirea mandatelor de arestare, presedinta Tribunalului Timis, Adriana Stoicescu.

Sperantele rudelor si aparatorilor celor patru inculpati, care asteptau o respingere a cererii procurorilor de prelungire cu inca 30 de zile a mendatelor de arestare la domiciliu, s-au dovedit a fi desarte. Judecatorul Radu Herciu a admis propunerea formulata de DNA, Serviciul Teritorial Timisoara si a prelungit toate mandatele. In aceste conditii, daca anchetatorii nu vor da dovada de bunatate crestineasca pentru a permite parasirea temporara a domiciliului, cei patru nu vor putea participa la sfanta slujba de Inviere, cu ocazia sarbatorilor pascale. (G.I.)

 

7 thoughts on “Tribunalul Timis a prelungit mandatele de arest la domiciliu din dosarul de coruptie al fostilor sefi din Politia Timis! Totusi, inculpatii spera ca li se va permite participarea la slujba de Inviere!

  1. Ce iti mai place sa tragi pt ei. auzi tu, bunatate crestineasca. asa subtil, sa nu fie nevoie de semnul (P)

  2. Sa spuna mersi ca nu-si fac pastele-n arest. Altfel, la domiciliu sa-i tina pana la sentinta definitiva.

  3. Ce nemernici sunteti anonimilor,Muntean si Bolbos nu meritau asa ceva!!! Sunteti niste comentatori jalnici si frustrati@@@

  4. Muntean Sorin a fost cel mai bun inspector sef! A cazut intr un complot dar viata merge înainte.

  5. Sorin a picat datorita increderii in oameni si a faptului ca nu si-a pazit spatele! Bolbos la fel

  6. Ma asteptam la ei sa-si depuna idemisiile de onoare din functiile de conducere asa cum cereau ei la supusii lor cazuti in ispita .Politicul si pilele i-a incadrat direct in politie fara scoli militare si le-a dat functii, avansari si tot cumetriile obscure i-au bagat in puscarie!

  7. n-are rost sa-i compari pe sorin cu florin…clapacioace a fost un gunoi care a cumparat pe bani diplome universitare…in final a ramas acelasi cioban incult care stia doar sa ameninte oamenii din inspectorat….un MICIMAN!

Leave a Reply