FREE GIGI! Finantatorul Stelei a fost eliberat conditionat in urma unei decizii a Tribunalui Constanta! “Vreau sa ma ierte toata lumea, vreau sa marturisesc pe Christos!”

gigi-becali-impact

Tribunalul Constanta.a dispus, azi, eliberarea conditionata a lui Gigi Becali, la aproape doi ani de la arestarea preventiva si condamnarea la inchisoare.


La iesirea de la Poarta Alba, finantatorul Stelei si-a cerut scuze jurnalistilor pe care i-a injurat, dar si fostului presedinte Traian Basescu.

“Eu atacam presedintele tarii, nu trebuia sa fac asta!”, a spus Gigi Becali. “Vreau sa ma ierte toata lumea, vreau sa marturisesc pe Christos!”, a sustinut Becali.

“Ma voi mania cand se vor intampla lucruri rele. Nu mai am putere sa stau in viataa publica, eu vreau mantuire, vreau sa invat de la oameni duhovniciosi. Aici in puscarie nu lasam muzica de la radio, decat muzica bisericeasca, atat, eu eram sef de camera, sef de toate.. Nu o sa mai vedeti, nu mai vorbesc, ma veti vedea la fotbal, cine pariaza ca Becali nu se schimba, greseste.. Nu mai sunt Gigi, sunt Gheorghe, am facut o parabola, ca m-am schimbat, si eu nu o sa mai fac rau la oameni, eu o sa le fac bine la oameni! Am iesit din viata publica!”, a mai declarat fostul parlamentar PNL.

El a anuntat ca va cumpara o tipografie, unde va publica carti ortodoxe pentru mantuirea neamului. “Voi face spitale, dar nu dau niciun leut pe strada! Sa nu vina nimeni sa-mi ceara! O sa ma ocup si de penitenciare!.Voi face fundatii de drepturile omului, care sa se ocupe de puscarii”, a precizat patronul Stelei.

El a criticat faptul ca puscariasii nu sunt lasati sa beneficieze de zile libere acasa, asa cum scrie legea. “Am un mesaj pentru un om pe care-l iubesc, primul ministru Ponta: suntem un popor care sta la moastete zile in sir, dar statul nu se poarta cum trebuie cu cei din puscarii care sunt bolnavi!”, a sustinut Gheorghe Becali. (V.E)

 

Leave a Reply