ATAC LA ROBU! Primarul Timisoarei a fost atacat in emisiunea “Lumea lui Banciu” datorita facturilor telefonice enorme platite din bani publici! “Acest Mazare de Banat a devenit cunoscut dupa ce a plantat palmieri in tot orasul!”

Banciu_impact

Primarul Nicolae Robu a fost tinta ironiilor lui Radu Banciu in emisiunea “Lumea lui Banciu”, de vineri seara, de la B1 TV, realizatorul comentand extrem de acid faptul ca edilul Timisoarei s-a lafait pe bani publici in timpul concediului din Dubai, de Revelion, cand costul convorbirilor sale telefonice a fost de peste 3.200 de euro.


“Acest Mazare de Banat, devenit cunoscut de cand a plantat palmieri in tot orasul si a cocotat pantere negre in ei, a facut un concediu de o saptamana, de Revelion, in Emiratele Arabe Unite, si a vorbit la telefon, din bani publici, de peste 3.200 de euro. Pana la urma, nu inteleg de ce-i atata scandal pe chestia asta! Robert Turcescu a avut o factura de peste 8.000 de euro cand a fost in Brazilia si i-a platit redactie, daramite un primar de oras ca si Timisoara! Omul spune ca trebuia sa tina legatura cu primaria, sa fie la curent cu tot ce se intampla in oras! Dar, bine, mai Robule, in Dubai, la hotel, nu exista wirelles? Nu stiai ca, in Emiratele Arabe Unite, internetul este extrem de scump, adica 8 sau 9 euro un megabite de trafic? Daca ai fi consumat un gigabite de internet, nu mai avea bani primaria sa-ti plateasca factura!”, a comentat realizatorul, aratand ca in Europa, un megabite de internet costa doar 0,20 de euro.

Acest atac la primarul Timisoarei vine la putina vreme de la luarea in vizor a presedintelui Klaus Johannis, alt liberal de frunte, actualmente apolitic, despre care a afirmat ca la Revolutie avea doar 10.000 de euro, stransi de la nunta. “La Revolutie aveau vreo 10.000 de dolari. Banii ii aveau de la nunta si de la niste nasi din Austria. Nu se explica chiar toate casele. Ca nu poti sa iei cu 10.000 sapte case. Or mai fi vandut gume cu surprize!”, a spus Banciu.

Aceasta campanie impotriva liberarilor pare sa se fi declansat ca raspuns la participarea europarlamentarului Cristian Busoi, in calitate de invitat, la mai multe emisiuni succesive ale postului de televiziune concurent Antena3… (M.I.)

 

One thought on “ATAC LA ROBU! Primarul Timisoarei a fost atacat in emisiunea “Lumea lui Banciu” datorita facturilor telefonice enorme platite din bani publici! “Acest Mazare de Banat a devenit cunoscut dupa ce a plantat palmieri in tot orasul!”

  1. Daca Banciu face bancuri dure la adresa lui Robu, asta nu înseamnă campanie împotriva liberalilor. Campanie antiliberală a făcut Crin Antonescu, care nici măcar nu e rudă cu Corin Antonescu-Şmeterling. Iar Robu nici măcar nu e liberal. Dânsu’ e o neovenitură în Vechiul Partid Liberal, la fel ca şi Ionuţ Naszlău.

Leave a Reply