NUNTA PRIMAVERII! Fostul director al ARR Timis, Ioan Mateescu, a renuntat la burlacie pentru cea mai mandra jurista de la Aeroportul International Timisoara! Nasul de cununie, ministrul Sorin Grindeanu, a convocat la nunta tot PSD-ul!

mateo_ioana

Toata floarea cea vestita a PSD-ului din vestul tarii, dar si alti prieteni politici ai social-democratilor banateni, poate chiar primul ministru Victor Ponta, vor fi prezenti, in aceasta seara, la o distinsa convocare mondena lansata de ministrul Comunicatiilor, Sorin Grindeanu.


Nu este vorba despre cine stie ce conferinta extraordinara, unde sa se contureze viitorul filialei timisene sub domnia liderului judetean de partid, ajuns membru in Guvernul Romaniei, ci despre un altfel de eveniment, unde politicul va insemna doar comuniune cu unul dintre membrii importanti ai organizatiei.

Ioan Mateescu, fostul director al ARR Timis, unul dintre cei mai ravniti burlaci tomnateci ai politicii locale, s-a decis sa puna capat traiului boem si sa-si intemeieze o familie alaturi de fermecatoarea sa iubita, Ioana Toman, jurist la Aeroportul International Timisoara si make-up artist in timpul liber, pe care o curteaza de cativa ani.

Cum era si firesc, prima propunere de nasire i-a fost adresata prietenului sau din grupul “lupilor tineri” ai PSD Timis, Sorin Grindeanu, ajuns intre timp lider al filialei si ministru in cabinetul Ponta, care nu a ezitat si a acceptat, impreuna cu sotia sa, Mihaela Grindeanu, sa-i conduca la altar pe Mateo si Ioana. Chiar daca asta poate inseamna, financiar vorbind, salariul de ministru pe un an de zile…

Dupa cununia religioasa, alaiul nuntasilor se va indrepta catre sala special amenajata la Centrul Regional de Afaceri, unde sunt asteptati peste 500 de invitati, cu sau fara carnet de partid. In conditiile in care, se stie, Ioan Mateescu detine un restaurant in zona pietei Aurora, unde canta multi dintre rapsozii muzicii populare banatene, este de asteptat ca la nunta primaverii, cum a fost denumita aceasta casatorie in calendarul monden al Banatului, sa vina sa-si prezinte omagiile muzicale intreaga pleiada de vedete a cantecului popular si de pahar din aceasta parte de tara. Nu putem incheia fara a le ura mirilor “Casa de piatra”, iar nasilor – sa stea la capataiul acestei familii pana la adanci batraneti… (V.E.)

7 thoughts on “NUNTA PRIMAVERII! Fostul director al ARR Timis, Ioan Mateescu, a renuntat la burlacie pentru cea mai mandra jurista de la Aeroportul International Timisoara! Nasul de cununie, ministrul Sorin Grindeanu, a convocat la nunta tot PSD-ul!

  1. De ce face domnisoara de fapt? Șe machiaza la aeroport , sau maciaza pe alti pe pista aeroportului? Oare asa de tanara si asa de maciata?

  2. Santajabilul Grindeanu, intradevar mare sculă! Mai bine sa ne spună de ce s a retras din cursa pt functia de presedinte al Psd acum 3 ani, lăsându i partie lui Bojin? Domnule Vlad Enciu, verificati informatia pentru ca motivul retragerii din cursa a fost geanta de bani primită la Herneacova la manej, pe vremea când era viceprimar,fiind santajat cu înregistrarea video de Bojin sa se retragă din cursa!! Dar vine tare DNA ul din urmă si poate ii mai taie la coruptul Grindeanu din elan si din aroganță;;))

  3. Vai si amar, toata viata a vrut si plutonierul de rutieră ratangiu Mateescu sa impresioneze si el prin ceva;)) Da de ce nu ai facut nunta la birtul tau Renaisance, ti o tăiat curentul Cimpeanu?;;))

  4. Așa le place la gasculita asta de parveniți, să meargă cu mic cu mare la Popa Șapcă :))

  5. Mateo e om bun, pentru ca el a scapat din ambuscada in care s-a prapadit Sasa Disici! Daca nu era om bun, poate ca n-ar fi scapat si n-ar mai fi spus la procurori adevarul despre ce se gasea in portbagajul masinii

Leave a Reply