BREAKING NEWS! Peste 1000 de firme din centrul Timisoarei, dar si mii de locuitori ai orasului, au ramas fara internet si telefonie mobila, dupa ce primarul Nicolae Robu a declansat campania de taiere a cablurilor aeriene    Primaria Timisoara a luat decizia de a le anula datoriile celor care au de platit mai putin de 40 de lei la bugetul local, masura care vizeaza peste 5000 de contribuabili     Dosarul de coruptie in care fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, a fost condamnata la 4 ani de inchisoare se rejudeca pe 20 mai    Judecatorului Lőrincz Rómeo, de la Tribunalul Harghita, care i-a achitat pe tiganii din Tandarei trimisi in judecata pentru trafic de copii, a dispus si restituirea armelor, masinilor si a aurului in valoare de jumatate de milion de euro    Sectia pentru procurori in materie disciplinara din cadrul CSM a respins actiunea Inspectiei Judiciare impotriva procurorului George Bucurica, de la Parchetul Caras-Severin, in legatura cu o presupusa hartuire sexuala    Timisoreanul Wolff Werner-Wilhelm a demisionat din CA Tarom, dupa ce a fost acuzat ca in 12 luni de mandat ca director general, noiembrie 2017 - noiembrie 2018, soldul operatorului aerian a scazut cu peste 40 milioane de dolari

SOC IN ETNIA TIGANEASCA! Tiganii care au atacat cu pietre un echipaj de politie la periferia Timisoarei vor sta dupa gratii cate 6 ani si 9 luni! Politistul care a fost lovit cu o caramida in cap va fi despagubit cu 20.000 de euro!

tigani

Dosarul politistilor agresati, anul trecut, intr-un cartier de la periferia Timisoarei, de un grup de tigani inarmati cu bate si pietre, a fost solutionat definitiv de Curtea de Apel Timisoara.

Magistratii instantei de apel au judecat intr-o nota mai indulgenta infractiunile de ultraj, distrugere si tentativa de omor comise de cei cinci inculpati, respectiv Costel Bacau, Remus Dano, Ana Maria Gabor, Ciprian Gabor si Gabriel Gabor si au decis ca toti autorii atacului cu pietre asupra echipajului de politie, din primavara anului trecut, sa stea la inchisoare cate 6 ani, 9 luni si 20 de zile.

In prima instanta, prin Hotararea 40/2015, Tribunalul Timis hotarase ca agresorii sa stea la puscarie cate 10 ani si trei luni, in conditiile in care unul dintre politisti raniti, agentul Cristian Iliescu, a fost la un pas de moarte, dupa ce a fost lovit cu o caramida in cap. Conform aceleiasi sentinte, autorii atacului asupra politistilor au fost obligati la plata in solidar a sumei de 20.000 de euro catre Cristian Iliescu, dar si a unei rente lunare de 249 de lei, pana la reluarea de catre politist a intregii capacitati de munca.

Cristian_Iliescu

 

De asemenea, Inspectoratul de Politiei a Judetului Timis, constituit parte civila in dosar, va fi despagubit cu 1.467,69 de lei, pentru distrugerile cauzate de pietre la masina de interventie. Reamintim ca, in data de 21 aprilie 2014, un echipaj de politie s-a deplasat in cartierul Kuncz, de la marginea Timisoarei, pentru a aplana un scandal intre tigani.

tigan_impact

La aparitia politistilor, scandalagii au inceput sa arunce cu pietre si caramizi, motiv pentru care s-au cerut intariri. In timpul agresiunii, agentul Cristian Iliescu a fost lovit cu o caramidain cap si a fost transportat in coma la spital, fiind salvat de medici in ultimul moment. Astazi, dupa pronuntarea deciziei Curtii de Apel, cei cinci condamnati, aflati sub control judiciar, au fost anuntati sa se predea pentru executarea pedepselor privative de libertate. (G.I.)

4 Responses to SOC IN ETNIA TIGANEASCA! Tiganii care au atacat cu pietre un echipaj de politie la periferia Timisoarei vor sta dupa gratii cate 6 ani si 9 luni! Politistul care a fost lovit cu o caramida in cap va fi despagubit cu 20.000 de euro!

 1. Bulibasa says:

  Ciudat ca nimeni nu a vrut sa-i apere pe tigani! E clar ca-s din categoria celor saraci, altfel era buluc de avocati pe ei

  • cetatean says:

   Sa îi apere ?! Ce dracu sa îi apere ? Pe sălbaticii ăstia sa îi apere și scape cu nimic după ce omoară și fura și distrug tot ? Sa stea la închisoare sa învețe măcar acolo putina lege !

 2. kilobalaurul says:

  Ar trebui sa-i lase sa se omoare intre ei.

 3. cami says:

  Cautam colaboratori pentru echipa noastra!
  Operatori calculator pentru publicare anunturi in vanzarea de carti. Cautam persoane serioase, inteligente, dotate cu calm si rabdare. Se lucreaza comod de acasa, fiecare îsi stabileste programul sau de lucru. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi, daca doriti, o sa incepeti sa lucrati. Programul este part-time. Va oferim mai multe detalii la adresa de email: camelicris2015@gmail.com

Leave a Reply

%d bloggers like this: