BREAKING NEWS! Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au votat pentru continuarea protestului impotriva OUG 7, urmand ca in 18 martie, ora 16, sa iasa, din nou, pe treptele Palatului Dicasterial     In aceasta seara, de la ora 19, la emisiunea Bursa afacerilor, de la TV Europa Nova (telenova.ro), vor fi prezenti organizatorii si partenerii Telemaratorului Sperantei, eveniment caritabil care va avea loc in 12 si 13 aprilie, la Casa Tineretului din Timisoara    Grupuri de voluntari de la mai multe institutii si societati comerciale din Timisoara au plantat, sambata, pe dealul de la Cralovat, in Timis, 17.000 de puieti forestieri     Propunere legislativa inedita a senatorului Alexandru Baisanu: soferii contravenienti pot alege cand sa predea carnetul, oricand in urmatoarele 12 luni de la savarsirea contraventiei    Laura Codruta Kovesi a refuzat sa comenteze speculatiile privind motivele care l-ar fi determinat pe fostul sef al DNA Timisoara sa se sinucida     Sindicalistii solicita Nestle Timisoara compensatii pentru inchiderea fabricii, respectiv 50 de salarii compensatorii, iar pentru angajatii cu varsta de peste 55 de ani - o pensie viagera reprezentant 80% din salariul brut

DIICOT, PRIMA INFRANGERE IN DOSARUL SEX CU MINORE! Curtea de Apel Timisora a dispus sesizarea Curtii Constitutionale cu privire la dreptul avocatului de a pune concluzii intr-o cauza, chiar daca a fost audiat si ca martor! “Este o decizie fara precedent, care poate aduce modificari in Codul de Procedura Penala!”

Florin-Kovacs

Curtea de Apel Timisoara a dispus, astazi, sesizarea Curtii Constitutionale cu privire la exceptia de neconstitutionalitate a doua articole din Codul de Procedura Penala, care, in prezent, nu permit unui avocat sa-si exercite mandatul de aparator intr-o cauza, daca acesta a fost audiat ca martor in aceeasi cauza.

Exceptia a fost invocata de avocatul Florin Kovacs, care a sesizat instanta ca, pentru a i se invalida mandatul de avocat a unuia dintre inculpatii din dosarul grupului de proxeneti de la Timisoara, procurorul DIICOT Carmen Martinov l-a citat ca martor si a procedat la audierea sa in primele zile ale anchetei, inaintea altor martori cu greutate si inculpati, tocmai pentru a-l scoate din dosar. In aceste conditii, desi Codul de Procedura Penala, la articolul 88, precizeaza ca “nu poate fi avocat al unei parti sau al unui subiect procesual penal martorul citat in cauza”, instanta, dupa ce a citit declaratia absolut nerelevanta in economia anchetei data de avocat la DIICOT, a decis sa-i permita lui Florin Kovacs sa-si apere clientul.

Iar ca derogarea de la lege sa aiba si o oarecare acoperire, pentru ca decizia sa nu poata fi criticata de DIICOT pe motiv de nelegalitate, judecatorul de drepturi si libertati a decis sa solicite prezenta in sala si a unui avocat din oficiu, care sa puna, de asemenea, concluzii in cauza.

Revenind la cererea agentului de politie Ovidiu Gitan de inlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu sau cu controlul judiciar, instanta a decis sa respinga cererea, in ciuda pledoariei de peste o ora a avocatului Kovacs. Trebuia sa spunem ca decizia Curtii de Apel de a permite avocatului sa puna concluzii in dosar, desi a fost audiat si ca martor, nu este chiar o premiera. In urma cu 10 ani, judecatorul Gheorghe Bugarschi, de la Tribunalul Timis, i-a permis aceluiasi avocat sa-si exercite mandatul de avocat in dosarul Cafeaua verde, in care a fost implicat fiul generalului de politie Iosif Panduru, chiar daca in prealabil fusese audiat ca martor de catre seful de atunci al DNA Timisoara, procurorul Vasile Vlad Speriusi. (Gh. Ilas)

22 Responses to DIICOT, PRIMA INFRANGERE IN DOSARUL SEX CU MINORE! Curtea de Apel Timisora a dispus sesizarea Curtii Constitutionale cu privire la dreptul avocatului de a pune concluzii intr-o cauza, chiar daca a fost audiat si ca martor! “Este o decizie fara precedent, care poate aduce modificari in Codul de Procedura Penala!”

 1. Dragos Gigel says:

  Si care este avantajul justitiabilului?
  Agentul de politie nu vrea sa inteleaga ca el este singurul perdant. Kovacs isi face numarul face scandal si politaiul sta la inchisoare si plateste distractiile avocatului.
  Ce va castiga justitiabilul peste un an cand se va finaliza procesul la Curtea Constitutionala?
  Nimic, arestul sau preventiv va fi fost legal;.
  Asa se intampla cand clientii se imbata de faima avocatului.

  • carla popescu says:

   Ce prost esti Dragoş sau cum te o fi chemând! Pai avocatul Kovacs l a eliberat si pe fostul sef al Politiei judetului, după 3o de zile, dovada faptului ca este cel mai bun avocat din Romania, aşa ca oricât ai vrea sa il blamezi trebuie sa retii un lucru: Kovacs the best!!!

 2. Avocatul din oficiu says:

  Femeia aia a spus ca politistul nu a platit onorariul Inseamna ca nici nu era facut contract. Ce treaba a avut ea acolo?
  Avocata desteapta. Clientul nu plateste aparare nu primeste.
  Politistul acuma ca l-a angajat pe Kovacs trebuie sa vanda casa din Dumbravita ca sa-i plateasca maestrului taxa pe prostie

 3. Opinia Publica says:

  Asa de destept este Kovacs ca i-a ramas clientul in arest cu doua recuzari

  • opinia publica says:

   Pai ce sa facă Kovacs dacă initial având o avocat pe Obirsanu , politistul a fost retinut si dus la arestare? Kovacs trebuie sa repare prostiile avocatei de top Obirsanu! Ea nu era in stare sa facă vreo cerere de recuzare, ca nu o duce mintea;)

   • Dana says:

    Florine iti aduci aminte cand ne-am intalnit la restaurantul din Calea Lipovei ?Era si Tomus si Paul Acum faci pe avocatul.

    • Dana says:

     Obirsanu (Dana) dute si i ati pastilele,))) Esti proastă de dai in gropi!

     • miki boxeru says:

      Da eu stiu de ce te au bătut tiganii, ca esti nimeni in drum!

     • Mihaela says:

      Obarsanco ai vazut cum ti l-am dat de gol pe Kovacs?
      Dle Kovacs urat din partea dumitale sa te comporti asa. Dupa ce aperi niste perversi sexuali te folosesti de diverse pseudonime ca sa iti creezi impresia de mare specialist in drept.
      Ca sa stii madam Obarsanu cine ti-a facut binele semnez de asta data cu un nume real Mihaela M.

     • fan Kovacs says:

      Vai da nu se poate, Mihaela M.ce nume real ai?@ Te rog sa ne pupi in fund pe toti fanii maestrului,))))))))

 4. plebeanu says:

  Daca judecatorii i-au dat voie sa-si reprezinte clientul in sala, inseamna ca au sesizat efortul procurorului de a-l face martor si de a-l scoate din dosar.

 5. Remetea says:

  Ba Kovacs tu nu ai dubla personalitate ci multipla personalitate. Locul tau este la etaj pe Vacarescu. Ia-ti medicamentele , lapticul cald si la culcare Altfel intri in camesa de forta.

 6. yxsman says:

  Nu se pacalesc defectii intre ei. Sa nu uitam ca tatal lui Aurelian Tomu; e fost colonel de securitate iar stramosii lui Florin Kovacs sunt manglitori de curent electric la nivelul comunei Remetea Mare.

Leave a Reply

%d bloggers like this: