BREAKING NEWS! Fostul secretar al Primariei Timisoara, Ioan Cojocari, a dezvaluit la Curtea de Apel ca viza de legalitate aplicata pe contractul asocierii dintre Poli Timisoara si Marian Iancu a fost doar o "opinie personala"    Printre premiantii Societatii Timisoara din acest an se numara Augustin Lazar, Mihai Sora si Tudorel Toader, ministrul Justitiei fiind distins cu premiul ”Secera si Ciocanul”.     Avocatul Florin Kovacs a anuntat ca va face plangere penala impotriva procurorului Bobby Stroescu, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, care tergiverseaza in mod suspect ancheta din dosarul accidentului de munca de la fabrica Intercolor    Ioan Cojocari, cel mai puternic functionar public din Timisoara ultimilor 25 de ani, a anuntat ca infractorul Marian Iancu a pierdut 9 milioane de euro din asocierea cu echipa de fotbal Poli    Un batran in varsta de 70 de ani a murit, astazi, la Spitalul Judetean din Timisoara, dupa ce a fost diagnostica cu gripa de tip A     Accident rutier soldat cu 1 mort si 12 raniti, pe DN 7, intre Deva si Arad, pe raza localitatii Lipova, dupa ce un microbuz cu 16 persoane la bord s-a ciocnit violent de un tir

SEFI NOI LA DIICOT! Functiile de procuror sef la cateva unitati DIICOT din tara sunt scoase la concurs! La DIICOT Timisoara, functia va deveni libera in februarie 2016, iar favorita la succesiunea pe fotoliul de sef este procuroarea Ionela Balan

Balan Ionela 111

Dupa ce, in urma cu cateva zile, DNA a anuntat scoaterea la concurs a 56 de posturi de procurori, printre care doua si la Serviciul Teritorial Timisoara, a venit si randul DIICOT sa anunte “primenirea” unor functii de procuror sef.

Astfel, dupa cum suna un comunicat postat pe site-ul DIICOT, pana in 15 septembrie pot fi depuse candidaturi pentru ocuparea catorva  functii de condurece, respectiv procuror sef al Serviciului de prevenire si combatere a criminalitatii organizate, procuror sef al Biroului de realizare a activitatii de pregatire profesionala, consultanta si cooperare, procuror sef al Biroului teritorial Braila, procuror sef al Serviciului teritorial Iasi, procuror sef al Serviciului teritorial Ploiesti si procuror sef al Biroului teritorial Buzau.

Pe langa CV, procurorii interesati trebuie sa prezinte mai multe documente si inscrisuri. Este vorba despre declaratiile prevazute de art. 49 alin. (11) raportat la art. 48 alin. (11) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, un proiect privind exercitarea atributiilor specifice functiei de conducere pentru care procurorul candideaza.

“Conform prevederilor anexei la Hotararea nr. 161/2011 a Consiliului Superior al Magistraturii – Sectia pentru procurori, proiectul se va incadra intr-o limita de 30 de pagini, iar anexele nu vor putea depasi 10 pagini. Planul si anexele vor fi redactate folosind caractere de 12, font Times New Roman, la distanta de un rând si jumatate”, se precizeaza in comunicat. De asemenea, mai sunt necesare 10 lucrari intocmite de candidat in compartimentele in care si-a desfasurat activitatea si orice alte inscrisuri considerate relevante.

Deocamdata, functia de procuror sef al DIICOT – Biroul Teritorial Timisoara nu a fost la concurs, in conditiile in care mandatul procurorului sef Mircea Andres expira doar in februarie 2016, insa, prin birourile acestei unitati de parchet se discuta deja ca, in cazul in care-si va depune candidatura, Ionela Balan, fosta prim procuroare de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, nu va avea nicio problema sa-si adjudece aceasta functie… (Vlad Enciu)

 

2 Responses to SEFI NOI LA DIICOT! Functiile de procuror sef la cateva unitati DIICOT din tara sunt scoase la concurs! La DIICOT Timisoara, functia va deveni libera in februarie 2016, iar favorita la succesiunea pe fotoliul de sef este procuroarea Ionela Balan

  1. cristescu says:

    Io vă zic drept, Martinov trage tare sa fie sefă la Diicot, are sustinere politică de la frati! Stie cineva de ce atunci când e plecat ANDRES in concediu o lasă pe Martinov “sefă” de serviciu?? Simplu, ordin politic! Pute a coruptie de la o postă in structura Tm, dar vine DNA ul si face curătenie generală inainte;)))

  2. Dicasterial says:

    Daca va veni madam Balan sefa la DIICOT gata cu profesionalismul. Carierismul este trasatura acestei toape numita Balan. Pe ea nu o intereseaza adevarul ci doar cariera ei profesionala. Calca pe cadavre Sper ca procurorii DIICOT sa se trezeasca inainte ca munca lor sa ajunga la cosul de gunoi prin venirea lui madam Balan
    Domnul procuror cel inalt si subtire care era permanent chemat in biroul procuroarei Balan cand era sefa la locala mai este in Timisoara. Stiu procurorii de acolo cum il stresa pe acest tanar ca sa-l aiba in preajma ei.

Leave a Reply

%d bloggers like this: