EXCLUSIV! City managerul Sorin Dragoi si-a sporit averea de suflet cu una dintre cele mai atragatoare tinere din Primaria Timisoara! Annemarie Calota, fosta secretara a primarului Nicolae Robu, a dezvaluit ca este iubita administratorului orasului

dragoi_impact

Adoptat de Timisoara in urma cu cativa ani, cand nici prin cap nu-i trecea ca o sa ajunga city-manager, fostul vames-sef Sorin Dragoi a avut o ascensiune fulminanta in viata publica a orasului, dar si in cea personala.


Desigur, a plecat candva de jos, cum ar spune folclorista Mirela Petrean, insa averea acumulata in perioada in care a vamuit marfurile intrate in tara prin Aeroportul Otopeni i-au permis sa-si deschida un restaurant in plin centrul Timisoarei, caruia i-a facut rapid o strada pietonala, apoi altul, cu circuit aproape inchis, pentru ca in cele din urma, propulsat de catre adeptii Arhitectului Universal, sa prinda un post cheie chiar in echipa de consilieri a primarului Nicolae Robu.

Intinerit subit in anturajul echipei de majorete in comunicare instalata de Robu in Primaria Timisoara, Sorin Dragoi a decis sa renunte la toti anii de casnicie, sa divorteze si sa-si ia viata amoroasa de la capat.

Misterul noii “jumatati” a city-managerului a persistat timp de aproape doi ani in viata publica a orasului, desi observatorii vietii mondene de prin Primarie au tot vehiculat zvonul ca tomnatecul Sorin Dragoi ar fi indragostit de una dintre prietenele simpaticei Sanda Grebla, sefa de cabinet a primarului.

Tocmai in momentul in care publicul incepea sa creada ca Dragoi este un mare singuratic, preocupat doar de buna administrare a orasului, zilele trecute, pe contul de Facebook al Annemariei Calota, fosta secretara a primarului Nicolae Robu, a fost devoalat teribilul secret. Tanara in varsta de 25 de ani a recunoscut ca, de doi ani, traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Sorin Dragoi si multumea divinitatii pentru fiecare clipa petrecuta impreuna cu iubitul ei.

Dragoi_IP

Asadar, pe langa frumoasele proprietati achizitionate in Timisoara in ultimii 10 ani, fostul vames originar din Ialomita, in varsta de 50 de ani, a reusit sa-si completeze averea de suflet cu una dintre cele mai atragatoare tinere din Primaria Timisoara, motiv pentru care merita chiar sincere felicitari.

Neindoielnic, este vorba despre o dragoste curata, desi, conform ultimei declaratii de avere, city-managerul Timisoarei are prin conturi 302.782 de euro, 103.000 lei si 108,77 de dolari, o colectie de ceasuri in valoare de 30.000 de euro, tablouri estimate la 10.000 de euro, un teren de aproape 2.000 de metri patrati la Dumbravita, o casa de 376,96 metri patrati si un teren de 741 de metri patrati in Timisoara, basca un apartament de 86 de metri patrati la Viena si un Fiat din 1939… In ultimul an fiscal, Dragoi a declarat venituri de 43.899 de lei – salariul de la Primaria Timisoara, 71.372 de lei – venituri din cedarea folosintei bunurilor si cateva mii de euro – venituri din investitii. (Vlad Enciu)

 

10 thoughts on “EXCLUSIV! City managerul Sorin Dragoi si-a sporit averea de suflet cu una dintre cele mai atragatoare tinere din Primaria Timisoara! Annemarie Calota, fosta secretara a primarului Nicolae Robu, a dezvaluit ca este iubita administratorului orasului

  1. Jenant, ce tăntălau Drăgoi ăsta dacă chiar crede că îl poate iubi o prostituată din Primarie;))El nu se uită in oglindă? Mare prostanac;)Dacă nu avea lovele cine se uita la bosorogu Drăgoi?

  2. eu cred ca se potrivesc! de la zambet, nas, ochi, sprancene, dorinta, asteptari ! se aud clopote de nunta? 😉

  3. fata asta chiar arata bine! de ce crede ca poate ajunge doar la un cont de 300.000 de euro? asta e chiar aiurea…

  4. Felicitări !!!…Măcar se poate laudă cu ceva city-managerul , ca despre cum “conduce” orasul vedem la tot pasul…Am evitat sa scriu despre city-manager , din respect pt “corvoada” pe care o are :aceea de a-l suporta zilnic pe Robu… dar poate ma razgandesc , daca se va implica in jocurile politice de anul viitor…pana atunci le doresc “casa de piatra”…P.S. daca stirea nu e reală , îmi cer scuze anticipat domnișoarei Calota

  5. Goscovoz, nu ti mai cere scuze ca stirea e reala bre, a postat rapandula pe contul de fb multumiri lu’ iubi pt cei doi ani petrecuti împreună cu motanul Drăgoi aflat in călduri tomnatice;)))

Leave a Reply