EXCLUSIV! Fostul inspector sef adjunct al Politiei Timis, cercetat de DNA intr-un dosar de abuz in serviciu, isi va desfasura activitatea la Serviciul Arme, Munitii si Substante Periculoase! Deocamdata, procurorii DNA incearca sa descopere probe irefutabile care sa justifice arestarile

bolbos_1

Cercetat in dosarul de coruptie de la Politia Timis, desi inca nu i s-a adus nicio acuzatie solida, fostul inspector sef adjunct al IPJ Timis, comisarul sef Florin Bolbos, a plecat intr-un concediu prelungit.


Repartizat la Serviciul Arme, Munitii si Substante Periculoase, dupa ridicarea controlului judiciar de catre magistratii Tribunalului Timis, fostul sef adjunct al politistilor timiseni s-a decis sa “guste”, din nou, din libertatea de miscare si a plecat intr-un periplu prelungit.

“Fostul inspector sef adjunct a optat sa-si desfasoare activitatea, pana la finalizarea dosarului de catre DNA, la Serviciul Arme, Munitii si Substante Periculoase, unde va executa o munca de birou”, ne-a confirmat seful SAMSP din cadrul Politiei Timis, comisarul sef Nicolae Boia.

In ciuda demonstratiei de forta a procurorilor DNA, din data de 19 februarie, cand au dat buzna in sediul IPJ Timis si au ridicat aproape tot conducerea institutiei, deocamdata ancheta bate pasul pe loc, desi, in cazul adjunctului Florin Bolbos, au fost audiati mai mult de 200 de martori.

Este cat se poate de clar ca acest dosar, al traficului de influenta de la Politia Timis, devine o castana tot mai fierbinte in mana procurorilor de la DNA Timisoara, care incep sa regrete faptul ca au cedat presiunilor adjunctului structurii centrale a DNA, Marius Iacob, care a venit la Timisoara chiar a doua zi dupa invazia oamenilor legii asupra unei institutii de autoritate publica, respectiv Politia Timis.

Reamintim ca si fostul inspector sef Sorin Muntean a scapat de toate masurile preventive impuse de procurorii anticoruptie si, la revenirea la serviciu, a optat pentru un post la Biroul Ordine Publica din cadrul Politiei Municipiului Timisoara. (Gh. Ilas)

Leave a Reply