SENZATIONAL! Casa fostului sef al Politiei Timis, strajuita de doi dinozauri de plastic! Animalele imita primatele din Jurasic Park si au devenit, deja, un reper turistic pentru copiii din localitatea Cenei

dino4

Stramutat la tara in 2010, imediat dupa pensionarea din functia de inspector sef al Inspectoratului Judetean de Politie Timis, comisarul sef in rezerva Sandel Palade pare sa nu fi renuntat la ideea de a candida la functia de primar al localitatii Cenei.


Tocmai de aceea, in urma cu patru ani, in calitate de vicepresedinte al Sindicatului cadrelor militare disponibilizate, in rezerva si in retragere din Timis, a semnat un protocol de colaborare cu USL, miscare de strategie care, anul viitor, poate sa-i aduca o sustinere a candidaturii la fotoliul de primar din partea unuia dintre partidele  fostei aliante politice.

„La nivel central si teritorial, sindicatul nostru doreste o alianta cu USL pentru a se reveni la drepturile pe care le-am avut anterior masacrarii de catre ciuma portocalie. Nu e vorba de bani, e vorba de onoarea noastra! Statutul cadrelor militare in rezerva si in retragere a fost anulat, au fost dezonorati de ce s-a facut de actuala putere si sa nu uitam si de partea financiara”, spunea Palade la vremea respectiva.

In tentativa de a-si convinge consatenii ca ar fi un primar bun pentru Cenei, cu un dezvoltat simt al protectiei sociale, Sandel Palade s-a apucat sa construiasca obiective exotice pentru localitatea aflata la 50 de kilometri de Timisoara. Si unde putea fi amplasat primul asemenea obiectiv, decat in curtea propriei case!? Astfel, recent, in curtea sa au aparut doi dinozauri giganti, care strajuiesc cladirea in care fostul sef al IPJ Timis asteapta confruntarea electorala de anul viitor. Primatele sunt extrem de bine construite, din materiale refolosibile si, in scurt timp, au devenit un adevarat obiectiv turistic al Ceneiului.

dino1

“Vin o multime de oameni sa-i admire, dar mai ales copiii de la scoala! Dinozaurii sunt impresionanti, par aproape vii, imita la perfectie animalele preistorice din filmul Jurasic Park”, ne-a dezvaluit un consatean al lui Sandel Palade.

Alti cetateni din Cenei spun ca cele doua mamifere preistorice care strajuiesc casa lui Palade nu sunt altceva decat un kitsch menit a atrage atentia asupra cladirii.

“Cele doua statui nu reprezinta decat un kitsch jalnic, prin care Palade a vrut sa atraga atentia asupra casei sale! Cata fantezie iti trebuie pentru a-ti pune in curte asemenea inventii exotice?”, se intreaba retoric unul dintre viitorii contracandidati ai lui Palade la functia de primar.

Pana la aflarea semnificatiei celor doua animale din plastic, cauciuc si alte materiale refolosibile din curtea lui Sandel Palade, nu ne ramane decat sa admiram fantezia exotica a fostului sef al politistilor timiseni si sa asteptam reactia electoratului. Din pacate, nu am reusit sa aflam si opinia lui Sandel Palade despre statuile gigantice din curtea sa… (Gh. Ilas)

 

 

6 thoughts on “SENZATIONAL! Casa fostului sef al Politiei Timis, strajuita de doi dinozauri de plastic! Animalele imita primatele din Jurasic Park si au devenit, deja, un reper turistic pentru copiii din localitatea Cenei

 1. palade zis Pandele, rus lipovean, bautor fruntas(din cauza aceasta era singurul politist din Timis care nu conducea masina), un gunoi stradal care s-a pensionat la 44 de ani atunci cand stia ca nu va mai fi sef….in plus, s-a mutat din Timisoara pentru a nu fi scuipat zilnic de fostii colegi care l-ar fi intalnit si care ar fi facut coada la c**ul lui ca sa i-o traga! asta, asa pentru felul in care s-a purtat cu oamenii cand a ajuns sef!

 2. dnul jurnalist, ati uitat sa scrieti ca Pandele are la Cenei si o camera plina cu “cashchete” militare si de politie pe care le expunea in birou cand era inspector sef…culmea e ca nici una nu-i este buna pentru ca Sandel are numarul 48 la palarie!

 3. culmea e ca dinozaurul il reprezinta pe fostul….agresivitate si tupeu rusesc la maxim, iar creierul cat nuca!

 4. Nu pot sa cred că am citit un asemenea articol. Nu pot sa cred că cineva chiar a putut scrie așa ceva. Țin să fac câteva corecții: dinozaurii nu sunt nici mamifere și nici primate. Singura primată este probabil cea care a scris un articol într-atât de deplorabil.
  Sunt oripilat de lipsa de informare si de cultura generală de care reporterii dumneavoastra au dat si probabil dau dovada și la ora actuală. Chiar imi pare rau de creierul persoanei care a editat o asemenea “porcărie” de reportaj. Dar probabil că precum voi incă mai aveti de învățat diferența blatantă dintre o reptilă și un mamifer și noi, ca și societate, avem de învățat ca viața privată incă nu este un drept, deși considerat inviolabil, care sa însemne ceva pentru voi, jurnaliștii cu diplome de – citez- “primate”.
  Într-adevar meritați toată admirația pentru că ați ales sa prezentați hobby-ul unei persoane, hobby personal ce nu reprezinta vreun interes major pentru societate în loc poate- doamne ferește- sa prezentați o problema ce să aibă o rezonanță puternică in rândul populației.
  Eu vă mulțumesc, in numele tuturor persoanelor culte, că ne oferiți o doză bine-venită de amuzament, deși cred că mai degrabă ar trebui sa plâng deoarece în ciuda faptului că ne aflăm in secolul 21, institutiile ce constituie supranumita “a IV-a putere in stat” angajează persoane ce clar nu au frecventat destul băncile școlii primare- să nu mai vorbim de celelalte cicluri școlare- si posedă cultura generală a unei cărămizi.

 5. Dl. Ghita Ilas, daca doriti o opinie de la Palade, incercati inainte de ora 10 AM…mai tarziu e muci…

 6. Dle Tegariu, eu cred ca articolul este scris de insusi Palade, care, fie vorba intre noi, avea creierul unei primate…greseala jurnalistului este ca n-a trecut art. la rubrica “Promo”!

Leave a Reply