TRIMIS IN JUDECATA! Avocatul care a cerut sa fie eutanasiat, trimis in judecata pentru hartuire si tulburarea linistii si ordinii publice! Teofil Drugarin este avocatul care, in urma cu cativa ani, l-a “turnat” la Parchet pe secretarul Timisoarei, Ioan Cojocari

teofil_drugarin

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara au dispus trimiterea in judecata a avocatului Teofil Drugarin, din Baroul Bucuresti, acuzat de savarsirea infractiunilor de hartuire si tulburarea ordinii si linistii publice.


In rechizitoriu, procurorii au retinut faptul ca, pe fondul unor nemultumiri legate de activitatea desfasurata de persoana vatamata, inculpatul a urmarit-o fara drept si in mod repetat pe aceasta in zilele de 6 si 15 decembrie 2014, in ianuarie 2015, martie si aprilie 2015, 13 mai si 24 iunie 2015, supraveghind locurile pe care ea obosnuia sa le frecventeze si cauzandu-i, astfel, o stare de temere.

De asemenea, in zilele de 13 mai si 24 iunie 2015, in timp ce persoana vatamata se afla pe terasa unui restaurant din orasul Oravita, inculpatul a folosit in public un limbaj injurios la adresa acesteia, aducandu-i o grava atingere demnitatii si tulburand ordinea si linistea publica, persoanele prezente fiind deranjate de atitudinea acestuia, unele parasind chiar terasa.

In cursul anului 2013, Drugarin a avut un urias scandal cu procurorul Radu Bucurica de la Parchetul Judecatoriei Oravita, impotriva caruia au fost depuse plangeri penale si pe care l-a acuzat ca i-a hartuit fiica. Bucurica il trimisese in judecata pe fiul lui Teofil Drugarin, Teofil Jr. Drugarin, pentru talharie, santaj si violare de domiciliu.

Mai mult, la acea vreme, Teofil Drugarin a postat pe pagina sa de Facebook o inregistrare audio, despre care sustinea ca ar fi fost facuta de fiica sa Teofila Drugarin. Avocatul acuza ca inregistrarea ar surprinde momentul in care procurorul Bucurica ii face avansuri sexuale fiicei sale. Evident, nimeni nu stie barbatul din respectiva inregistrare este sau nu procurorul. De altfel, Radu Bucurica a explicat ca inregistrarea este un trucaj.

Ulterior, avocatul Teofil Drugarin a anuntat ca doreste sa fie eutanasiat, in caz contrar urmand sa isi dea foc. “In cazul in care cererea nu va fi solutionata in termenul de urgenta pe baza ordonantei prezidentiale, inteleg in data de 11.11.2013 sa ma incendiez, ca forma de protest, in fata Judecatoriei Oravita”, a amenintat Drugarin… (Gh. Ilas)

Leave a Reply