RITUALUL PUTERII! Lojile masonice din Timisoara au inceput selectia “fratilor” pentru ocuparea functiilor de conducere la deconcentratele locale!

loja masonica

Inlocuirea managerilor politici cu tehnocrati, operatiune in plina desfasurare declansata de Guvernul Ciolos, pare sa fi animat si activitatea lojilor masonice din Timisoara, care incearca sa-si plaseze “fratii” pe ici, pe colo, prin structurile de conducere ale deconcentratelor locale.


In tentativa de nu pierde momentul numirilor, adeptii Marelui Arhitect al Universului, cu sanse reale la vreun fotoliu de director, au asupra lor, in permanenta, un sortulet curat cu triunghi si compas, pentru a fi pregatiti pentru momentul in care sunt convocati la intrunirile ritualice din templu.

Spre exemplu, o asemenea intalnire discreta, dar nu secreta, a avut loc, joi seara, la hotelul Angellis din Timisoara, unde s-a adunat o parte din floarea cea vestita a masoneriei locale. Dupa ceremonialul ritualic, in timpul caruia s-a accentuat menirea aproape divina a masonilor, s-a discutat intens despre asaltul iminent asupra functiilor de conducere din oras, in consens cu tendinta actualilor guvernanti de a tehnocratiza managementul din zona institutiilor deconcentrate.

Optiunile unora dintre confrati, comunicate, deja, si la partide, s-au indreptat catre Finante, Vama sau Politie, in timp ce altii, cu grade piramidale mai mici, si-au indreptat atentia catre institutii cu o forta a autoritatii mai discreta, ca Mediu, Sanatate, Inspectoratul Scolar, Sistemul Bancar, Apele Romane sau CFR.

Ramane de vazut cate dintre avansarile votate intre coloane vor fi puse si in practica, in conditiile in care lojile masonice locale sunt membre cu drepturi depline in Marea Loja Nationala din Romania, din care fac parte politicienii si tehnocrati cu acces ocult la butoanele puterii… (Vlad Enciu)

13 thoughts on “RITUALUL PUTERII! Lojile masonice din Timisoara au inceput selectia “fratilor” pentru ocuparea functiilor de conducere la deconcentratele locale!

 1. “asaltul iminent asupra functiilor de conducere din oras” cu alte cuvinte, aceste functii nu se vor ocupa prin concurs (vor pune in scena o mascarada); mai pe romaneste, nu vor straluci prin competenta! Santajabili, coruptibili… clientela “aspiranta” la Popa Sapca intr-un procent cat mai mare.
  “Tehnocarati” ce vor fi dovediti ca plagiatori sau cotizanti la lojele mai de la varful piramidei… cand nu mai vine apa si la moara lor

 2. Daa, stim cum se duc banii institutiilor publice pe servicii contractatd la firmele “frstilor”! Curtea de Conturi nu vede nimic, doar si pe acolp si-a plantat masoneria oameni

 3. Pai acolo se filmeaza tot. Patronul cred ca stie multe. Trebuie luat de momite sa vomite tot. Curvele si politicieni acolo fac si desfac. Timisoara infractionala

 4. Aberatie la scena deschisa. Inainte ca ilustrul prozator sa debiteze asemenea dubiosenii ar trebui sa l intrebam pe distinsul, daca are habar care sunt regulamentele si procedurile, chiar si cele nescrise, pentru a ocupa o functie publica. Asta pe de o parte, pe de alta parte stie dumnealui ce este aceea masonerie sau ritual masonic sau loja masonica? Mai intai sa ne raspunda la aceste doua intrebari si dupa aceea sa prezinte si care ii sunt sursele pentru informatiile prezentate. Iar daca exista un minim sambure de adevar, de ce dumnealui nu sesizeaza organele abilitate ale statului…???

 5. ,,,,,,,, Nemernicie,,,,,, in aceste structuri se stabilesc functiile importante OBEDIENTE,,,,, care produc foarte multe. VULNERABILITATI in randul oamenilor fara protectie din partea Statului Roman ,,,,,,

 6. Vasile te deranjează adevarul? Ai constiinta încărcată ? Sau nu dormi noapte linistit? Lăsa nu iti face probleme ca Marius are grija de înregistrări

 7. acum intelegem de ce se amana de cativa ani punerea in aplicare a sentintei de daramare a celor doua etaje construite in plus la hotelul Angellis! pai, daca e templu masonic, cine poate sa se atinga de sortulete, ritualuri, filmari, marius shuldez, ghita jurca, um 0962, puiu teaha, dorin candea, doru dudas si altii? chiar is curios in ce an masonic vor fi retezate cele doua etaje clandestine care le limiteaza dreptul la lumina vecinilor din blocul din spate

 8. DIICOT Timișoara mana in mana cu mafia Timișoreană. Cât decontează Marius si mafioții lui la DIICOT?

 9. atentie la ledurile din televizoarele aflate in fiecare camera! is altceva decat leduri

 10. fraierul de Marius a vrut sa-i faca si pe unii de la um 0962, atat de prost e! nu inteleg de ce nu l-au umflat atunci! a dat telefonul masonul sef si a fost lasat in pace???

Leave a Reply