HAIDUCIA INGERILOR GALBENI, LA RASCRUCE! Patronul Ingerilor Galbeni a fost retinut de Politie si va fi prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva! VEZI VIDEO!

nedelcu_ingeri

Dupa o lunga perioada de haiducie prin parcarile Timisoarei, Razvan Sorin Nedelcu, patronul din acte a controversatei firme de tractari auto “Ingerii Galbeni”, a fost retinut de Politie pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.


Tupeistul individ, asistent medical, dupa cum se lauda intr-un interviu postat pe internet, a ridicat o masina cu tot cu proprietar dintr-o parcare privata si a incercat sa obtina o suma cat mai mare pentru eliberare. Proprietarul autoturismului, profesorul universitar Horia Balta, a refuzat sa plateasca taxa ceruta de ingerii haiduci si a stat ore in sir, sambata dupa-amiaza, pe platforma auto unde a fost sechestrat, pana la sosirea neinfricatului si mult protejatului Sorin Nedelcu.

Curajul sau de a sfida multimea, adunata intre timp in parcarea de pe Intrarea Miresei, era sa fie taxat dur de cei prezenti, intrucat oamenii, satui de abuzurile fara limita ale Ingerilor Galbeni, tolerate de autoritati, au inceput sa-i ceara socoteala. Speriat de tonul tot mai infierbantat al protestatarilor, ingerul sef a urcat la volanul masinii si a demarat in tromba, prin multime, lovind nu mai putin de opt persoane.

Ranile nu au fost grave, insa unul dintre protestatari a fost transportat la spital pentru primirea de ingrijiri medicale. La cateva ore de la incident, Razvan Nedelcu a aflat ca este dat in urmarire generala si in consemn la frontiera, motiv pentru care a decis sa se predea, la bratul avocatului sau, Zoltan Nemeth. A fost retinut pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.

Acest scandal vine la doar cateva zile de la un alt incident care l-a avut in prim-plan pe Razvan Nedelcu, “sageata” unor indivizi influenti din Timisoara, care a sfidat un intreg detasament de politisti, care venisera pe Intrarea Miresei pentru a debloca o parcare luat cu asalt, cu un camion, de catre Ingerii Galbeni.

In ciuda faptului ca a incercat sa fie ironic cu politistii, spunand ca a venit la magazin pentru a-si cumpara un cot de 3 pe 4, pentru ca-l doare in cot, seful Politiei Rutiere, comisarul sef Dumitru Domasneanu, a decis sa-l lase pieton, retinandu-i permisul pe o perioada de 90 de zile pentru ca nu a respectat ordinul rutieristilor de a debloca parcarea.

Un alt incident s-a produs in urma cu cateva saptamani, tot intr-o parcare din Timisoara, cand a fost blocata masina unui parlamentar, chiar de fata cu un echipaj de Politie, agentii spunand ca nu au ce face pentru ca este parcare privata.

“Este parcare privata, aici noi facem legea, pentru ca avem contract! Am castigat 221 de procese in instanta, am pierdut unul singur, ceea ce inseamna ca nu au avut ce sa ne faca oameni importanti, nici macar Columbeanu sau Catarama, carora le-am ridicat masinile. Am castigat si procesul cu Primaria la Curtea de Apel Timisoara, care a incercat sa ne limiteze dreptul de a ridica masini, ceea ce inseamna ca activitatea noastra este legala. Nu sunt omul nimanui, nici a lui Ilie Sarbu, nici al lui Safta, nici al Fratilor Cristescu, este afacerea mea!”, spunea, la vremea respectiva, Sorin Nedelcu, solicitand pentru deblocare taxa aleatorie de 3.200 de lei.

Reamintim ca proiectul de hotarare de consiliu local prin care s-a incercat stoparea abuzurilor Ingerilor Galbeni a fost la un pas sa fie atacata in Contencios Administrativ chiar de prefectul judetului, Eugen Dogariu. Amendamentele sale au dus la modificarea proiectului de HCL, care, ulterior, s-a transformat, aproape, intr-un regulament de buna purtare pentru Ingerii Galbeni… (Gh. Ilas)

8 thoughts on “HAIDUCIA INGERILOR GALBENI, LA RASCRUCE! Patronul Ingerilor Galbeni a fost retinut de Politie si va fi prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva! VEZI VIDEO!

 1. cum poti sa lasi un interlop sa faca legea in parcarile din timisoara? cine-l protejeaza? o rusine a Timisoarei

 2. la 18 zile dupa ce a ramas fara permis pt. 90 de zile, el circula cu masina si loveste oameni ? asta e Timisoara, asta e Romania

 3. acelasi abuz se intampla si la miercurea ciuc,i-am dat in judecata,a ramas ca-n tren ! pentru autoritati numai votul prostimii este important,domniile lor ,dupa ,nu mai au nici lege nici respect.

 4. Tipic romanesc! Un om care, pe moment, probabil a avut un acces necontrolat de furie, a intrat cu masina in 8 oameni, ca o minge de bowling in popice si, totusi, nu este considerat un pericol public atat de grav pentru a fi retinut. E in regula daca in drum spre sectia de politie mai “rade” vreo cinci persoane, atata timp cat se prezinta. Probabil ca institutiile abilitate nu au ajuns sau nu au interes sa ajunga la aceasta creatura si la cei care il tin in brate, de aceea se mai permite un sechestru pe aici, un “bowling” prin Miresei si vom vedea ce mai urmeaza!

 5. art 6 pct 14 din oug195/2002 spune clar ca un un drum care nu este deschis circulatiei publice are montat indicatorul accesul interzis iar in cazul de fata si indicatorul aditional proprietate privata( indicatoare omologate). Atata timp cat la intrarea in acea parcare nu exista acele indicatore inseamna ca e drum publuc…rusine procurorului care il cerceteaza pe Razvan Nedelcu si care nu cunoaste legea!
  definitia conform OUG -“art 6 pct14. drum public – orice cale de comunicatie terestra, cu exceptia cailor ferate, special amenajata pentru traficul pietonal sau rutier, deschisa circulatiei publice;drumurile care sunt inchise circulatiei publice sunt semnalizate la intrare cu inscriptii vizibile;”
  fiind drum public doar politistul rutier poate diapune ridicarea de autoturisme.
  definitia proprietatii private este urmatoarea PROPRIETATEA PRIVATA este dreptul persoanelor fizice sau juridice, al statului sau unitatilor administrativ-teritoriale asupra bunurilor mobile sau imobile, bunuri asupra carora proprietarul exercita atributele dreptului de proprietate in interes propriu, DAR IN LIMITELE LEGII!!! unde scrie in lege ca o firma privata poate sa dea amenzi pe proprietatea lui? e stat in stat acest Nedelcu Razvan?
  Sa nu imi spuneti ca este parcare si nu intra in categoria drumului public fiindca conform art 2 pct 3 din OUG 43/1997 si parcarea face parte inyegranta din drum
  “Art. 2. – (1) Drumurile fac parte din sistemul national de transport.

  (2) Drumurile sunt cai de comunicatie terestra special amenajate pentru circulatia vehiculelor si a pietonilor.

  (3) Fac parte integranta din drum: ampriza si zonele de siguranta, podurile, podetele, viaductele, pasajele denivelate, zonele de sub pasajele rutiere, tunelurile, constructiile de aparare si consolidare, trotuarele, pistele pentru ciclisti, locurile de parcare, oprire si stationare, bretelele de acces, indicatoarele de semnalizare rutiera si alte dotari pentru siguranta circulatiei….etc.
  TOT in aceasta ordonanta OUG43/1997 gasim:
  Art. 3. – Din punct de vedere al destinatiei drumurile se impart in:

  a) drumuri publice – drumuri de utilitate publica si/sau de interes public destinate circulatiei rutiere si pietonale, in scopul satisfacerii cerintelor generale de transport ale economiei, ale populatiei si de aparare a tarii; acestea sunt proprietate publica si sunt intretinute din fonduri publice, precum si din alte surse legal constituite;

  ___________

  Litera a) a fost modificata prin punctul 2. din Ordonanta nr. 7/2010 incepand cu 30.04.2010.

  b) drumuri de utilitate privata – drumuri destinate satisfacerii cerintelor proprii de transport rutier si pietonal spre obiective economice, forestiere, petroliere, miniere, agricole, energetice, industriale si altele asemenea, de acces in incinte, ca si cele din interiorul acestora, precum si cele pentru organizarile de santier; ele sunt administrate de persoanele fizice sau juridice care le au in proprietate sau in administrare.

  ___________

  Art. 3. a fost modificat prin punctul 11. din Ordonanta nr. 79/2001 incepand cu 09.07.2002.

  Art. 4. – Din punct de vedere al circulatiei drumurile se impart in:

  a) drumuri deschise circulatiei publice, care cuprind toate drumurile publice si acele drumuri de utilitate privata care asigura, de regula, accesul nediscriminatoriu al vehiculelor si pietonilor;

  b) drumuri inchise circulatiei publice, care cuprind acele drumuri de utilitate privata care servesc obiectivelor la care publicul nu are acces, precum si acele drumuri de utilitate publica inchise temporar circulatiei publice.
  SPER SA CITEASCA SI PROCURORUL SAU JUDECATORUL CARE IL CERCETEAZA PE NENOROCITUL DE RAZVAN ,ACESTE ARTICOLE DE LEGE SI SA CONSTATE CA ACEA PARCARE ESTE PARTE INTEGRANTA DIN DRUMUL PUBLIC.

 6. Timisoara, o fata mare pe care o violeaza unii, zi de zi! Si ea tot fata mare se considera, datorita unor figuranti care se considera sefi. Robu, ce-o sa zici cand vom scoate inregistraril cu obedienta ta fata de fratii cristescu? iti dai demisia? bai securistule de dragoi, tu ce p— mea crezi ca faci in orasul asta? spatii la discoland, pe alba iulia, PE4 MALUL BEGAI, si altele, pe cine crezi ca pacalesti, mai pACALICIULE?

Leave a Reply