IN CALDURI! Fiica secretarului Primariei Timisoara, notarita Paula Cojocari, apare intr-un videoclip scandalos, alaturi de directorul Filarmonicii Arad! Cei doi isi petrec vacanta in Insulele Mauritius, alaturi de tata-socru Ioan Cojocari

paulacojocari2

Notarita Paula Cojocari, fiica secretarului Primariei Timisoara, Ioan Cojocari, a ajuns in mijlocul unui scandal de proportii, dupa ce a decis sa sfideze opinia publica si sa posteze pe facebook o filmare scandaloasa din concediul petrecut in Insulele Mauritius alaturi de iubitul ei, Alin Vacean, nimeni altul decat directorul Filarmonicii din Arad.


Din piscina unei vile pe care au inchiriat-o in Mauritius, Alin Vacean si iubita sa, Paula Cojocari, au simtit nevoia sa transmita salutari acasa. “Dusmanii vor continua sa urasca” – spune in clip, mandra de vacanta ei, fiica secretarului primariei Timisoara, Ioan Cojocari.

“Fratilor ai mei, va stiti voi care! Fratilor ai nostri, va iubim pe toti. Va trimitem Namaste.Rasta people! Un coconut si haideti si voi! Va asteptam! Veniti mai repede. Totul e pregatit. Stii ce zic. Da-le niste pusi, stii ce zic, fata! Pupici maximi!”

Colegii lui Vacean, artistii Filarmonicii Arad, considera ca directorul ii sfideaza inca o data prin aceasta inregistrare, intrucat el isi petrece concediul in tari exotice in timp ce ei au salarii de nimic.

In trecut, artistii filarmonicii au protestat dupa ce managerul a hotarat ca orele de studiu individual, pe care acestia le faceau acasa, sa fie organizate la sediul institutiei. Asa ca la repetitii era un vacarm.

paulacojocari1

“Acelasi limbaj il are si fata de noi, sfidator, suntem revoltati salariile noastre sunt pana in 2.000 de lei, niciun angajat nu are mai mult”, a comentat Mihai Dogaru, liderul de sindicat al angajatilor Filarmonicii.

Dupa acest nou scandal, primarul Aradului, Gheorghe Falca, a cerut din nou demisia lui Alin Vacean. Falca este nemultumit de comportamentul directorului filarmonicii. La inceput de an, Vacean ar fi trimis un sms in care jignea un fost consilier local pe care l-a facut fraier desavarsit si maimutoi plapind.

“Solicitarea mea si a primariei de a fi demis domnul Vacean e confirmata de atitudinea dansului fata de domnul Lazurca, eu cred ca un astfel de limbaj nu e permis unui conducator de institutie”, considera Gheorghe Falca, primarul Aradului.

paulacojocari3

Vacean a fost ales director al Filarmonicii in 2014, pentru 3 ani. Numai comisia de evaluare poate decide demiterea lui. La ultimul examen, Vacean a obtinut media 7. O noua evaluare in cazul sau va avea loc in luna aprilie.

Impreuna cu cei doi indragostiti, in insula Mauritius este si tatal ei, Ioan Cojocari, secretar in Primaria Timisoara.

Numele secretarului a aparut in 2011 intr-o ancheta in care clanurile tiganesti erau acuzate ca au pus mana ilegal, cu ajutorul cuiva din cadrul primariei, pe strazi intregi din centrul istoric.

”Nu stau impreuna cu ei. Eu cu treaba mea, cu familia mea. Ei au venit la mine acolo si ne intalnim seara la masa si atat. N-am vazut filmuletul, eu n-am internet, n-am nimica. Eu sunt de moda veche si nici nu ma intereseaza ce fac ei”, a declarat secretarul Primariei Timisoara, Ioan Cojocari. (Vlad Enciu)

Leave a Reply