SINDROMUL CANDEA! Pucistii din Miscarea Populara Timis au demisionat din functii, dar continua lupta interna de gherila! „Ramanem atasati principiilor cu care am inceput acest proiect!”, ameninta acestia

candea_basescu

Telenovela politica declansata in sanul Miscarii Populare Timis de numirea fostului consilier judetean Dorin Candea in functia de secretar general, pare sa treaca de la tesatura fina de intrigi, abil intretinuta de o parte a presei, la episodul santajului subliminal.


Dupa tentativa de preluare abuziva a controlului politic in partid, printr-o lovitura de palat esuata lamentabil, sfetnicii „de nadejde” ai presedintei Roxana Iliescu  au anuntat ca demisioneaza din functii, ramanand simpli membri, „atasati principiilor cu care am inceput acest proiect”.

Asadar, la ce principii se raporteaza cei opt fosti membri din biroul de conducere judetean, in conditiile in care, machiavelici, au incercat sa-si loveasca liderul pe la spate? Care principii permit inlocuirea comunicarii din interiorul partidului, statutara, cu demostratiile de forta decizionala facute, teatral, in tandem cu o parte a presei locale?

Si pentru ca tot vorbim despre manipularea la care au fost supusi sfetnicii demisionari, invocand obsesiv imaginea proasta a candidatului new entry Dorin Candea, poate ar fi trebuit sa se intrebe de unde izvoraste aceasta campanie de presa impotriva „organizatorului” care a fost la un pas sa-l lase pe copresedintele PNL, Vasile Blaga, fara mandatul de senator.

„Nu mai este niciun secret ca jurnalistii care ma ataca, si impotriva carora am deschis procese in instanta, au sau au avut legaturi apropiate cu fostul primar al localitatii Sanandrei, Dorel Demea. Acesta a fost demis de prefect in decembrie 2011, dupa ce a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru abuzurile facute in primarie. Ulterior a ajuns consilier judetean pe listele PP-DD, fiind sustinut de presedintele de atunci al filialei timisene, Adrian Diaconu.

demea-sanandrei-primarInca de atunci, Dorel Demea a dirijat tirul apropiatilor din presa inspre Dorin Candea, considerand ca de acolo i se trage raul. Lucru total fals, intrucat niciodata nu mi-am dorit functia de primar, asa cum m-au suspectat unii si altii. Acum, aceiasi jurnalisti povestesc pe larg despre drama pucistilor de la Miscarea Populara Timis, care nu doresc sa faca echipa cu Dorin Candea. Stau si ma intreb daca demisionarii mai stiu si altceva despre Candea, decat ceea ce au primit pe surse de la presarii cu care ma judec in instanta”, ne-a declarat fostul director al RAR Timis.

Si tocmai pentru a demonstra faptul ca accesul sau in Miscarea Populara s-a facut pe usa din fata a partidului, nu prin intelegeri de culise, cum a fost acuzat de pucisti, ne-a pus la dispozitie o fotografie care nu mai necesita niciun comentariu… (Gh. Ilas)

 

4 thoughts on “SINDROMUL CANDEA! Pucistii din Miscarea Populara Timis au demisionat din functii, dar continua lupta interna de gherila! „Ramanem atasati principiilor cu care am inceput acest proiect!”, ameninta acestia

  1. asta e un trucaj? adica dom prezident nu a aflat ca don Candea are o imagine proasta si s-a fotografiat cu el? aa, deci fostului sef de stat nu-i rusine cu Candea, dar lui Caita ii e rusine!! bravo, nea Caita, sa traiesti

  2. la Bucuresti se vorbeste ca o poza cu presedintele costa inspre 50.000 de euro, bani ce trebuie bagati in campanie! Caita, asteptam si de la tine o poza! chiar si de la mihailescu, care incepe sa simta gustul puterii uzurpate

  3. Nu vad unde este amenintarea? Pentru faptul ca acesti tineri raman atasati principiilor drepte, fara a face compromisuri de orice natura ma face sa o fiu mandru pentru ca mai sunt si altfel de oameni. Cat despre Candea.. ori sunteti orbi ..ori sunteti partasi faptelor care vor purcede. Candea sa ne spuna cum a fost in puscarie prin Germania..( cele cateva luni) , permisul de conducere este obtinut in Ungaria, omorand un om cu masina ( in RO dreptul sau de a obtine permisul de conducere este anulat prin HJ). V-ati pricopsit cu um drac de om, un smenar, mincinos. Stati linistit, ca asta nu imbina ci dezbina. Voturi? Va ganditi ca va aduce voturi? )))) ..naivi mai sunteti! Dar cum timpul le rezolva pe toate…transmit acelor ‘pucisti’ ( ma intreb daca semnatarul acestui articol stie a defini cuvantul..),dati-i bataie fratilor si in presa… si pe unde mai stiti voi!! Hai, inteleg.., e unul, doi, trei, patru…dar nu opt care demisioneaza din acest partid. Logica mea imi spune ca problema este la aceasta domnisoara Iliescu.

  4. pucistii spun ca acest individ Candea are imagine proasta, de aceea au vrut sa-l dea afara din partid, sa nu faca echipa cu el! deci, acesti baieti sunt fideli principiilor drepte, da? atunci, cum pot condamna un om doar pe baza unor articole de presa corupta? care este barometrul imaginii, de la ce nivel in jos se considera ca imaginea e proasta? iar, daca MP Timis are 1000 de membri, de ce 8 insi reprezinta majoritatea? intrebari la care trebuie ar trebui sa raspundeti, erraten deuchewelle 😉

Leave a Reply