BREAKING NEWS! Liderul PMP Timis, Cornel Samartinean, cere demisia sefului administratiei judetene, Calin Dobra, dupa ce functia de vicepresedinte al CJ Timis a fost oferita UNPR     Societatea de Transport Public va incasa 2,1 milioane de euro in urmatorii 5 ani pentru intretinerea serviciului de iluminat public din Timisoara     Romanii care calatoresc in Grecia cu masina pot fi sanctionati drastic pentru abateri minore, dupa ce Codul Rutier grecesc a devenit cel mai dur din Europa    Un medic de familie din Timis a incasat peste 10.000 de euro intr-o luna, doar din garzi, dupa ce s-a pontat ca lucreaza concomitent la 7 centre de permanenta     Comisarul sef Alin Petecel a castigat concursul organizat de IGPR pentru functia de inspector sef al Politiei Timis    Regie Autonoma „Administratia Canalului Bega” va fi condusa, in calitate de director, de Gheorghe Tatar, fostul director al Directiei Judetene de Drumuri Timis

REACTIE DURA! Demisionarii din Miscarea Populara Timis, acuzati de fals, uz de fals, manipulare, denigrare si dezinformare! “Acesti domni au facut mai mult rau organizatiei decat puteau sa faca adversarii sai!”, spune presedinta Roxana Iliescu

roxana si caita

Demisiile din echipa de conducere a Miscarii Populare Timis a pucistilor Caita Panici, Liviu Mihailescu, Alexandru Arion, Tudorel Cioabla, Daniel Gica, Fedor Masnita, Emanoil Harceaga, Paul Czernay si Marcel Marcus au fost aprobate, deja, de presedinta Roxana Iliescu, care anunta ca, in ciuda acestui scandal, zeci de persoane cu functii de conducere din Timis si consilieri judeteni vor sa adere la partidul lui Basescu.

”Cu aceasta ocazie ii informam pe acesti domni ca am luat act de decizia lor. Ii invitam, pentru a nu fi neclaritati, sa-si depuna demisia inclusiv individual la sediul partidului, urgent, intrucat au adus grave prejudicii de imagine organizatiei judetene Timis, prin actiunile lor nestatutare, bazate pe fals, uz de fals, manipulare, denigrare si dezinformare. Din pacate, acesti domni au facut mai mult rau organizatiei decat puteau sa faca adversarii sai”, precizeaza Roxana Iliescu intr-un comunicat remis presei.

De asemenea, aceasta “curatenie de primavara” este vazuta ca o oxigenare politica a organizatie, in conditiile in care marea majoritate a membrilor a inteles intentia pucistilor de a prelua, abuziv, printr-o lovitura de palat, conducerea filialei timisene a Miscarii Populare.

”Dupa aceasta experienta regretabila, avem certitudinea ca echipa de conducere a Miscarii Populare Timis va fi mai puternica in absenta detractorilor. Mai mult decat atat, in ultimele zile s-au alaturat echipei multi membri noi, alaturi de care vom continua acest proiect politic. Le multumim colegilor care au inteles corect situatia si care si-au aratat sprijinul in aceasta perioada”, se mai arata in comunicatul dur transmis de avocata Roxana Iliescu, care face parte din echipa de conducere a Miscarii Populare la nivel national. (Mara Ion)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: