MARTOR DE LUX! Milionarul Marius Cristescu a fost audiat in dosarul prostituatelor de lux! Acesta a recunoscut relatia cu diva Mirela Dumitru, insa a negat ca ar fi platit vreodata serviciile sexuale

marius_cristescu

Citat ca martor in dosarul prostituatelor de lux, milionarul banatean Marius Valentin Cristescu s-a prezentat, vineri, la Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti pentru a fi audiat de instanta, dupa depozitia unui alt amator de senzatii tari, milionarul brasovean Ioan Neculaie.


Prezenta unuia dintre cei mai bogati romani pe culoarele Judecatoriei Sectorului 5 a atras ca un magnet atentia presei, jurnalistii incercand sa smulga o declaratie de la martorul VIP si in afara salii de judecata. Din nefericire, toate intrebarile presei au ramas fara raspuns, in conditiile in care Marius Cristescu a preferat sa fuga, la propriu, din fata camerelor de luat vederi, decat sa fie filmat in postura deloc fericita de martor in dosarul prostituatelor de lux.

De altfel, grija milionarului pentru imaginea sa publica s-a facut remarcata si a doua zi de la proces, cand articolele care au dezvaluit prestatia sa din sala de judecata au disparut de pe o serie de site-uri de stiri, printre care RomaniaTV, Click, Cancan, Ziare.com si altele, semn ca unele publicatii au cedat in disputa mai mult sau mai putin remunerata cu interesele omului de afaceri.

Potrivit informatiilor care au aparut vremelnic pe romaniatv.net, Marius Cristescu ar fi apelat de mai multe ori la “serviciile fotomodelelor si asistentelor TV dornice sa intretina relatii sexuale contra unor sume mari de bani”, sumele invocate de fetite ajungand si la 2.000 de euro pentru o noapte.

Se stia deja ca afaceristul, cu o avere estimata la circa 300 de milioane de euro, ar fi apelat la vedete celebre precum Diana Guresoaie sau Lavinia Despina pentru a-si asigura favoruri sexuale atat din partea celor doua, cat si a altor asa-zise asistente tv.

mirela dumitru

Oamenii legii au dorit sa afle exact cum se desfasurau intalnirile amoroase si daca Marius Cristescu ar fi mers pe aceeasi idee pe care a marsat si Ioan Neculaie, un alt afacerist celebru implicat in dosar, care a sustinut ca nu le platea pe tinere exclusiv pentru partidele de sex, ci doar obisnuia sa le faca acestora diferite cadouri. Mirela Dumitru, inculpata pentru proxenetism, a afirmat ca s-a distrat de minune cu Marius Cristescu, lucru recunoscut si de milionarul banatean.

Compania Bega Group are afaceri in domeniul imobiliar, hotelier si in energie, iar patronul acesteia si este un apropiat al Partidului Social Democrat si in special al lui Victor Ponta si al lui Ilie Sarbu.

Conform jurnalistilor din Bucuresti care au acces la dosarele instantelor, Marius Cristescu este implicat, in calitate de martor, si in dosarul prostitutiei de lux in care personaj principal este Andreea Marta, sotia sefului de cabinet al fostului presedinte al ANAF, Sorin Blejnar. (Vlad Enciu)

 

3 thoughts on “MARTOR DE LUX! Milionarul Marius Cristescu a fost audiat in dosarul prostituatelor de lux! Acesta a recunoscut relatia cu diva Mirela Dumitru, insa a negat ca ar fi platit vreodata serviciile sexuale

  1. Haide domle, ca doar no fi prost sa recunoască ca o bulit curve pe lovele, ca doar nu e Făt Frumos și l or supt moca!

  2. Pai el era și în dosarul lui Tomus, cu minorele, dar nu l a putut identifica Martinov …. l a lăsat in dosar număr neidentificat sa nu îl ia la periat ca o fost băiat bun și o sărit la cap. …. Are și rimă 🙂

  3. Marius nu plateste, ci face cadouri banesti! in folclorul fetelor de habitaclu se stie ca, la terminarea lucrarii, baga mana in torpedou si cat maruntis lua, atata da! sa fie primit!

Leave a Reply