BREAKING NEWS! Prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Sannicolau Mare, victima unui grav accident de circulatie    Roxana Iliescu tine toata administratia judeteana din Timis in suspans, intrucat sfatuitorii ei de taina inca nu i-au dat "verde" la demisie    Prefectul de Timis, Eva Andreas, ar putea fi inlocuita, zilele viitoare, la presiunea PMP, cu un alt candidat dornic de afirmare din PSD Timis    Liderul PNL, Ludovic Orban, a spus intr-o conferinta de presa sustinuta la Timisoara ca nu-si doreste o alianta de dreapta din care sa faca parte si Traian Basescu    Catalin Cazacu a sosit, astazi, pe Aeroportul International Timisoara, dupa cateva luni in care a fost favorit si la un pas de castigarea marelui premiu la Exalton    ITM Timis a aplicat, in primele trei luni ale anului, amenzi de aproape 3 milioane de lei pentru munca la negru

ACCIDENT MORTAL! Un muncitor si-a pierdut viata la noul Shopping City din Calea Sagului, dupa ce a cazut in gol de pe o schela! Politia si inspectorii ITM ancheteaze imprejurarile in care s-a produs tragedia

schela mall

Grabiti sa finalizeze lucrarile de finisare la cladirea noului Shopping City Timisoara, din Calea Sagului, care si-a anuntat deschiderea oficiala la data de 31 martie, constructorii au inceput sa ignore regulile de protectia muncii, punandu-si vietile in pericol.

Din nefericire, in aceasta situatie s-a aflat un tanar de 27 de ani, care, marti dimineata, si-a pierdut viata dupa ce a cazut in gol de la o inaltime de aproximativ opt metri. Tanarul era angajatul unei societati de constructii si efectua lucrari de finisare la fatada noii cladiri din Calea Sagului.

La un moment dat, acesta s-a dezechilibrat si a cazut in gol de pe schele, impactul cu platforma de ciment fiindu-i fatal. Un echipaj de ambulanta si politia au sosit de urgenta la fata locului, insa manevrele de resuscitare efectuate de paramedici nu au avut niciun succes, intrucat decesul a survenit instantaneu. La impactul cu solul, victima si-a rupt gatul.

Politistii si inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Munca Timis au declansat o ancheta pentru a verifica imprejurarile in care s-a produs accidentul de munca, dar, mai cu seama, sa stabileasca cine se face responsabil de faptul ca tanarul nu purta centura de siguranta in momentul in care s-a urcat pe schele.

In cauza s-a deschis un dosar penal.

Reamintim ca Fondul sud-african de investiţii New Europe Property Investments (NEPI) a investit in Shopping City Timisoara nu mai putin de 83,8 milioane de euro, centrul comercial este construit pe o suprafata de 18 hectare, iar aceasta investitie este una dintre cele mai mari din ultimii ani, din judetul Timis.  (G.I.)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: