BREAKING NEWS! Liderul PMP Timis, Cornel Samartinean, cere demisia sefului administratiei judetene, Calin Dobra, dupa ce functia de vicepresedinte al CJ Timis a fost oferita UNPR     Societatea de Transport Public va incasa 2,1 milioane de euro in urmatorii 5 ani pentru intretinerea serviciului de iluminat public din Timisoara     Romanii care calatoresc in Grecia cu masina pot fi sanctionati drastic pentru abateri minore, dupa ce Codul Rutier grecesc a devenit cel mai dur din Europa    Un medic de familie din Timis a incasat peste 10.000 de euro intr-o luna, doar din garzi, dupa ce s-a pontat ca lucreaza concomitent la 7 centre de permanenta     Comisarul sef Alin Petecel a castigat concursul organizat de IGPR pentru functia de inspector sef al Politiei Timis    Regie Autonoma „Administratia Canalului Bega” va fi condusa, in calitate de director, de Gheorghe Tatar, fostul director al Directiei Judetene de Drumuri Timis

DOLIU IN BAROU! Avocatul Mancas Ramiro Virgil a incetat din viata! A fost internat in spital in urma cu trei saptamani, in urma unei comotii cerebrale

mancas_ramiroBreasla avocatilor din Timis deplange trecerea prematura in nefiinta a distinsului coleg Mancas Ramiro Virgil, fost judecator al Curtii de Apel Timisoara, care a decedat in urma unei comotii cerebrale.

Internat in spital in urma cu trei saptamani, in stare de inconstienta, Mancas Ramiro Virgil a fost supus unei interventii chirurgicale de urgenta.

Din nefericire, leziunile traumatice produse la nivelul craniului nu au mai facut posibila salvarea de la moarte, in ciuda eforturilor deosebite facute de medici.

Mancas  Ramiro Virgil a fost doctor in Drept Penal si a profesat 26 de ani ca judecator si 17 ani ca avocat, avand si gradul universitar de conferentiar. A fost autor/coautor a 15 monografii, tratate si cursuri. A urmat stagii de pregatire/formare in centre universitare din Bonn,Viena, Luxembourg, Kassel, Madrid, Bucuresti si altele. Intre anii 1995 – 2007 a profesat ca judecator la Curtea de Apel Timisoara unde, o perioada, s-a ocupat si de relatia cu mass-media, din functia de purtator de cuvant al instantei.

Astazi, de la ora 12, a fost condus pe ultimul drum de toti cei care i-au fost aproape in timpul vietii, colegi, rude, prieteni si membrii de familie, fiind inmormantat in Timisoara, in cimitirul de pe strada Rusu Sirianu. Sincere condoleante familiei indurerate! (G.I.)

2 Responses to DOLIU IN BAROU! Avocatul Mancas Ramiro Virgil a incetat din viata! A fost internat in spital in urma cu trei saptamani, in urma unei comotii cerebrale

  1. Gicu says:

    Asta e știre ? Dumnezeu sa i-l odihneasca. Așteptăm de la ziar știri adevărate ca morți ii citim la renașterea pe print. Păcat de voi

  2. aurel says:

    Despre morti numai de bine! Gicule, esti unul dintre studentii care a repetat anul din cauza domnului profesor? Dumnezeu sa-L aiba in paza!

Leave a Reply

%d bloggers like this: