EXCLUSIV! O avocata din Baroul Timis, implicat intr-un grav accident de circulatie langa Teregova! “Noi suntem bine, ceilalti, din BMW, saracii, nu sunt!”, a raspuns avocata zecilor de intrebari de pe Facebook

tripona murgu

La doar cateva zile de la drama care a indoliat breasla avocatilor banateni, trecerea in nefiinta a avocatului Mancas Ramiro Virgil, un alt membru al Baroului Timis a fost la un pas de o tragedie cumplita.


Avocata Tripona Murgu, care a devenit celebra in urma litigiului financiar cu fosta sa clienta Monica Columbeanu, a avut un accident de circulatie in zona localitatii Teregova, judetul Caras-Severin, soldat cu ranirea grava a unei tinere aflata intr-un alt autoturism. “Am avut accident la Teregova, provocat de un betiv!”, a consemnat, azi, pe Facebook, Tripona Murgu, anuntul sau provocand zeci de mesaje din partea prietenilor si cunoscutilor.

“Noi suntem bine, ceilalti, din BMW, saracii, nu sunt! Fata din BMW e grav, are coloana, bazinul si picioarele rupte”, a raspuns avocata timisoreana zecilor de intrebari in care se solicitau informatii despre starea sanatatii sale si a membrilor familiei sale.

Paradoxal, acest accident nu a fost mentionat in buletinul de presa al Inspectoratului Judetean de Politie Caras-Severin, iar purtatoarea de cuvant, agentul sef adjunct Cecilia Danet, ne-a promis ca o sa verifice si o sa revina cu un telefon. Inca asteptam… “Cel care a provocat accidentul se numeste Trebuian Nicolae si este candidat la Primaria Verendin din Caras, avea o alcoolemie de 0,92 in aerul expirat, culmea a fost lasat sa plece acasa avand trei infractiuni , vatamare corporala grava, conducere sub influenta bauturilor alcoolice si fuga de la locul accidentului!”, ne-a dezvaluit Tripona Murgu care ar putea fi motivul reticentei politistilor la mediatizarea acestui grav accident.

tripona2

In ultima perioada, avocata Tripona Murgu a devenit o prezenta constanta in paginile presei de cancan, dupa ce a anuntat ca Monica Gabor, fosta Columbeanu, nu i-a achitat onorariul de 80.000 de euro pentru reprezentare in procesul de divort si custodia minorului pe care diva l-a avut cu Irinel Columbeanu.

De altfel, avocata a declarat, recent, ca a si angajat un executor judecatoresc in Statele Unite ale Americii pentru a-si recupera banii de la Monica Gabor. “Macar sa fi recuperat cei 11.700 de euro, pe care i-am dat pe biletele de avion, cat am facut naveta pentru ea de la Timisoara la Bucuresti”, a declarat Tripona Murgu. Cu cateva zile in urma, Tripona Murgu si Catalin Murgu au calatorit in Emiratele Unite si Olanda pentru a sarbatori 15 ani de la casatorie… (M.I.)

One thought on “EXCLUSIV! O avocata din Baroul Timis, implicat intr-un grav accident de circulatie langa Teregova! “Noi suntem bine, ceilalti, din BMW, saracii, nu sunt!”, a raspuns avocata zecilor de intrebari de pe Facebook

  1. Cel care a provocat accidentul se numește Trebuian Nicolae si este candidat la Primăria Verendin din Caras, avea o alcoolemie de 0,92 in aerul expirat, culmea a fost lasat sa plece acasă având trei infracțiuni , vătămare corporală gravă, conducere sub influența băuturilor alcoolice si fuga de la locul accidentului!

Leave a Reply