EXPLOZIV! Un procuror al DNA Timisoara, prins baut la volan! Magistratul a demisionat din functie si-si va continua activitatea la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis

dna

Procurorul DNA care a instrumentat dosarul finantarii ilegale a clubului Poli Timisoara cu peste 31 milioane de lei si i-a trimis in judecata pe toti greii Primariei Timisoara, inclusiv pe fostul primar Gheorghe Ciuhandu si pe secretarul Ioan Cojocari, a fost nevoit sa demisioneze.


Ciprian Dorobantu a fost oprit in trafic, in urma cu o saptamana, de doi agenti ai Politiei Rutiere si pus sa sufle in etilotest, apoi transportat la spital pentru prelevarea de probe biologice. Rezultatul, peste limita penalului, unele surse dand ca sigura valoarea de 0,9 la mie, altele 1,7 la mie, motiv pentru care Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie i-a intocmit un dosar penal pentru conducerea autoturismului sub influenta bauturilor alcoolice.

Potrivit unor surse politienesti, oprirea lui Dorobantu s-a facut “la pont”, in zona cartierului Freidorf, de agentii de politie Daniel Voicu si Marius Lazar, dupa un apel telefonic anonim la 112. „Nota Directiei resurse umane si organizare privind cererea formulata de domnul Dorobantu Ciprian de incetare a activitatii la Directia Nationala Anticoruptie – Serviciul Teritorial Timis si continuarea activitatii la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis”, se arata intr-un document care s-a aflat, astazi, pe agenda de lucru a Consiliului Superior al Magistraturii.

In aceste conditii, anchetele privind coruptia din Primaria Timisoara vor fi preluate de alt procuror DNA. Reamintim ca, in urma cu cativa ani, tot beat la volan a fost prins si procurorul Gheorghe Brad, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, insa acesta s-a ales doar cu o mutare disciplinara la un parchet din Oradea.

De remarcat ca unul dintre agentii care l-au “facut” pe Ciprian Dorobantu, in toamna anului trecut, a amendat un pusti de 17 ani cu suma de 1.260 de lei pentru ca a traversat strada pe trecerea de pietoni, pe culoarea verde, in fata Catedralei Metropolitane, fiind pe bicicleta, a circulat pe trotuar, tot pe bicicleta, si nu avea cartea de identitate asupra sa. Ceea ce dovedeste faptul ca excesul de zel dovedit de politist si in cazul procurorului DNA nu este deloc intamplator… (G.I.)

9 thoughts on “EXPLOZIV! Un procuror al DNA Timisoara, prins baut la volan! Magistratul a demisionat din functie si-si va continua activitatea la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis

  1. Dar de ce sa se transfere la Parchetul de pe lângă Tribunal, ce acolo e batalion disciplinar pentru procurorii cu probleme de la DNA, ieri Papici o fugit sa se ascundă acolo, acu si Dorobanțu.. . Adică acolo nu afectează imaginea Ministerului Public pot fi procurori în continuare, în loc sa fie suspendați din funcție, dar la DNA le strică imaginea?! Așa vedem și noi ” îngerii dreptății de la DNA și DIICOT” cât de imaculați și ce munte de moralitate sunt ei în justiția din România! Nu mai bine va cereti ma băieți afara de tot din sistem? Pe ăsta de ce nu l or defilat cu cătușe cei de la Rutieră că doar e pericol public, putea sa facă accident, or ținut șefii de la poliție totul sub preș și după ce or văzut ca nu se poate musamaliza cazul și or aflat presarii, repede se transfera bețivul la Parchetul Tribunalului, ca acolo se poate ascunde liniștit de opinia publică! Jenant! Dacă era un alt om ar fi chemat toate televiziunile sa l filmeze dar pe tovarasu’ procuror Dorobantu nu se poate! Felicitări celor doi polițiști rutieristi, ca or avut sânge în instalație, sper sa le dea câte o primă Mirescu!

  2. Nu ti-e rusine domnule Ilas??? Consideri ca a fost exces de zel? Crezi ca avea imunitate? Daca nu faceau dosar penal, spuneai ca Politia e sluga. Acum ….exces …..cu cine esti , stimabile dl Ilas???

  3. Nici un exces de zel nu este intamplator. Nu a fost oprit in trafic, a fost luat din fata casei. Asta spune ceva?

  4. O fi si drogat? Sau luat analize ? Surpriza poate fi totala. Asta e justiția din România . Toți bețivii si Drogați

  5. Sa ne asteptam la razbunari pe politie? Ii ridica din nou pe sefii politiei pt abuzuri de serviciu impotriva procurorilor DNA? Incet incep sa isi arata adevarata fata procurori care sunt mai jalnici decat societatea in ansamblu ei.

  6. Domnu’ Ilas, nu poate fi vorba de un apel anonim la 112, pentru ca nici nu te baga în seama operatoare dacă nu îți dai numele și prenumele, plus ca te poate identifica după telefon, ca sa poți fi amendat în caz de alarmă falsă:)) io zic ca nu din spirit civic o sunat cetateanu’ respectiv la 112 ci pentru ca sigur era la petrecerea respectiva și l a văzut când a plecat băut și a sunat la 112 sa l ” facă” putin:)

  7. Procurorii DNA Timiș care vad corupție numai în curtea politiei nu și în contractele de privatizare sau fonduri europene..dna Macavei sau cum te-o chema, vai de mama voastră de ‘profesionisti’ de 2 la leu

  8. Toți oamenii mai greșesc…..și din câte știu și procurorii sunt oameni. Acum după ce a greșit haideți să-l omorâm cu pietre!!! Ce ziceți??? Să ștergem cu buretele toată munca pe care acest procuror a depus-o în cadrul Direcției Naționale Anticorupție. Eu zic să nu judecăm așa de ușor acest lucru, pentru că nu sunt sigur că cunoaștem tot adevărul. Din câte am văzut a instrumentat dosare destul de grele…..cine poate ști ceea ce s-a întâmplat? De ce nu am putea crede că acei polițiști au acționat la comandă? La noi în țară totul este posibil.

Leave a Reply