CONDAMNARE! Politistii spagari de la Sectia 2 Politie Timisoara, trimisi la inchisoare pentru luare de mita! Pentru o mita de 1.300 de lei, cei doi vor sta dupa gratii 5 ani, respectiv 3 ani

politie_lugoj

Doi politisti de la Sectia 2 Politie Timisoara au fost condamnati la inchisoare intr-un dosar de luare de mita, dupa un flagrant organizat de ofiterii DGA in toamna anului trecut.


Agentii Iftinca Tudorel Stelica si Lucan Dumitru au fost retinuti in data de 13 octombrie 2015, dupa ce au fost denuntati de un sofer oprit in trafic, care a reclamat faptul ca i s-a cerut mita pentru a nu i se intocmi dosar penal, dupa ce a fost prins conducand un autoturism cu numerele provizorii expirate.

Denuntatorul a anuntat DGA-ul si s-a intalnit cu Lucan Dumitru, avand asupra lui suma pretinsa, 1.700 lei, dar si tehnica de  inregistrare a convorbirii.

Dovedind o generozitate atipica, nemaintalnita la obiceiul spagii la sosea, politistul a oprit doar 1.300 de lei, spunandu-i ca-i da inapoi o parte din bani pentru a-si rezolva numerele.

Dupa ce, la judecata de fond, Tribunalul Timis a hotarat condamnarea lui Dumitru Lucan la 3 ani de inchisoare, pentru complicitate la luare de mita, si a colegului sau Iftinca Tudorel Stelica, la 5 ani de inchisoare, pentru luare de mita, Curtea de Apel Timisoara a judecat apelul inculpatilor.

In data de 23 mai, magistratii Curtii de Apel au respins contestatia celor doi politisti si a pastrat sentinta instantei de fond, respectiv 3 ani – Dumitru Lucan si 5 ani – Tudorel Stelica Iftinca.

Marti, la orele pranzului, Tudorel Stelica Iftinca a fost ridicat de la domiciliul sau din Mosnita si condus la locul de detentie, respectiv Penitenciarul Timisoara. (G.I.)

5 thoughts on “CONDAMNARE! Politistii spagari de la Sectia 2 Politie Timisoara, trimisi la inchisoare pentru luare de mita! Pentru o mita de 1.300 de lei, cei doi vor sta dupa gratii 5 ani, respectiv 3 ani

  1. Justitie? Citeam stirea anterioara…interlopi gen Torj iau 4 ani dupa ce ani de zile au terorizat un oras intreg, Ciurea (zis Nicovala) ia 3 ani dupa ce la fel a terorizat orasul si a rupt magazinele cu sute de furturi iar amaratii astia ia 3 respectiv 5 ani. Pe de alta parte, Curtea de Apel, interlopilor le-a injumatatit pedepsele primite de prima instanta, politistilor le-au mentinut. O fi justitie, nu o fi, nu stiu…

  2. Amărâţii aştia ar fi trebuit să nu-l lase pe Torj & Co să terorizeze oraşul, nu să pretindă mită pentru a nu îşi îndeplini sarcinile de serviciu.

  3. Amărâții de polițiști ” nu au avut parte” de acelasi complet…Statul Roman a pus în sala de judecata un complet de reducere în clanul Torj …iar la polițiști unul de ” opinie”…diferența se afla în buzunarele cui? Întrebare. Ghicitoare!!?? Unde Nacu ea apare . interlopul ..se menține..tare!!! Asta e frumusețea justiției…oamenii care o ..seduc.

  4. Nu este vorba de nici-un amarat,eu il cunosc bine pe Iftinca,a fost un simplu jandarm si locuia intro garsoniera vai de ea pe Titulescu,Intr-adevar la inceput acolo era un amarat ca venise din moldova,Dupa ceva tim incepuse smechereala si-a cumparat Masina nou Jeep cred in valoare de 30000€ a inceput constructia unei case acolo la Mosnita,o vila cu etaj si dupa catva timp a ajuns si politist!!! de unde toti acesti bani???De ce corpul de control nu il verifica sa vada de unde a a vut el resurse financiare pentru asa ceva??Din job-ul de la jandarmerie???Imi pare rau pentru el dar CORUPTIA DISTRUGE::::VIETI,OAMENI,SOCITATE,ETC

Leave a Reply