CULISE ELECTORALE! Primaria din Sannicolau Mare, „asediata” de PNL SI PSD! Primarul Danut Groza mizeaza pe abilitatile de strateg ale enigmaticei Biliana Pavlov, in timp ce PSD-ul l-a scos „la inaintare” pe fostul viceprimar, Manuel Farca

amanta Danut2

Lansat in cursa pentru Primaria Sannicolau Mare din postura de mare favorit, candidatul PNL Danut Groza – care o vreme a cochetat si cu PMP-ul lui Traian Basescu – nici nu concepe sa nu pastreze, pentru inca un mandat, cheile orasului.


Echipa sa de campanie, coordonata de simpatica Biliana Pavlov, presedinta tinerilor liberali din oras, colinda cartierele in lung si in lat pentru a convinge electoratul ca, pentru Sannicolau Mare, nu exista un gospodar mai bun decat Danut Groza.

Zelul tinerei domnisoare pare stimulat de mentinerea, pentru inca patru ani, a relatiei contractuale privilegiate pe care firma sa o are cu Primaria Sannicolau Mare, insa mai exista un motiv: Biliana Pavlov detine toate tainele edilitare si erotice ale primarului.

Desigur, nu suntem adeptii teoriei conspirationiste sustinute de unii amici ai primarului, care o plaseaza pe Biliana in galeria marilor agente secrete de alcov, gen Mata Hari, aflata in serviciul DNA, insa este foarte clar ca tanara liberala a devenit indispensabila pentru viata publica si privata a lui Danut Groza.

amanta Danut

Atat de departe merg favorurile cu care primarul incearca sa o invaluie pe sensibila domnita, incat aceasta participa la fiecare sedinta de Consiliu Local, avand locul sau special la masa consilierilor, il insoteste pe edil la intalnirile politice din Capitala, stabileste prioritati printre facturile aflate in asteptarea decontarii de la Primaria Sannicolau Mare si, ignorand riscul unui zbor cu avionul, a acceptat sa-l urmeze pe Danut Groza chiar si pana la Paris. N-a rezistat ispitei de a-si posta isprava pe Facebook, printr-un selfie reusit in varful Turnului Eiffel, insa cenzura de partid i-a cerut sa-si retraga imediat fotografia din spatiul public, dupa ce pe bratul dragastos ce-i mangaia cositele a fost recunoscut un ceas celebru.

Revenind la campania electorala si siguranta cu care Danut Groza asteapta rezultatul de la urne, trebuie sa spunem ca sanmiclausenii se pregatesc sa sanctioneze prin vot aroganta edilului care, in ultimii ani, a reusit sa-si indeparteze toti prietenii si sustinatorii.

Pornind de la Traian Basescu, pe care l-a tot amagit cu trecerea sa in PMP, apoi Constantin Ostaficiuc, caruia, la un moment dat, a intentionat sa-i ia locul in fruntea PDL Timis, deputatul Alin Popoviciu, inlaturat de la beneficiile proiectului de peste 20 milioane de euro implementat in Sannicolau Mare, fostul viceprimar Manuel Farca, inlaturat din Primarie pentru a nu mai fi ochiul vigilent la anumite smenuri edilitare, dar si grupul oamenilor de afaceri care l-au sustinut pentru a cuceri puterea locala.

Iar, in conditiile in care – de ce ti-e frica nu scapi, cel mai puternic contracandidat la aceste alegeri este nimeni altul decat fostul sau colaborator apropiat, pe care l-a izgonit din Primarie, viceprimarul din alte vremuri, Manuel Farca, care a intrat in cursa electorala sustinut de tot aparatul de partid al PSD Timis… (V.E.)

Leave a Reply