BREAKING NEWS! Toti procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au dat in judecata Ministerul Public, in cadrul unei actiuni de litigiu de munca, pentru obtinerea unor drepturi salariale    Senatorul PSD Eugen Dogaru a fost audiat, astazi, la Curtea de Apel Timisoara, in calitate de martor in dosarul coruptiei de la IPJ Timis     Inca un accident pe trecerea de pietoni din zona Universității de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului, din Calea Aradului, care s-a soldat cu ranirea a doua tinere    Consilierul judetean Valentin Tudorica este noul presedinte al CJ Timis, dupa ce Traian Stancu si-a pierdut calitatea de membru al ALDE    Mirela Toc, cel mai incomod angajat al Primariei Timisoara, a fost mutata de la Serviciul Relationare Directa cu Cetatenii la Biroul Salubrizare    Ioan Mircea Pascu, vicepresedinte al Parlamentului European, suparat ca nu a mai prins loc pe lista PSD pentru europarlamentare: "De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere!"

ARESTARE! Ofiterul de politie retinut de procurorii DIICOT Timisoara, trimis dupa gratii 30 de zile! “Coruptia in randul politistilor pare de neoprit!”, spune judecatoarea Adriana Stoicescu

adriana stoicescu 1

Retinut de procurorii DIICOT Timisoara sub acuzatia de sprijinire a unei retele de crima organizata, inspectorul principal George Gavrea, de la Politia Municipiului Timisoara (PMT), a fost prezentat judecatorilor de drepturi si libertati cu propunere de arestare preventiva.

Cum era de asteptat, n-a avut nicio sansa sa iasa fara catuse din sala de judecata, in conditiile in care a fost audiat de magistratul care a bagat spaima in politistii corupti.

Adriana Stoicescu, presedinta Tribunalului Timis, care tocmai a arestat “la pachet” tot lotul de politisti si contrabandisti de la Moravita, n-a stat prea mult pe ganduri si a emis un mandat de arestare pentru 30 de zile. “A cerceta în stare libertate persoane investite de societate cu sarcina de a proteja drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor, dar cercetate pentru fapte de corupție,  echivalează cu un semnal dat opiniei publice că acestea sunt mai presus de lege”, si-a motivat Adriana Stoicescu hotararea de arestare a inculpatilor de la Moravita, aproape convinsa ca, in ultima perioada, coruptia in randul politistilor pare de neoprit.

Reamintim ca inspectorul principal George Catalin Gavrea, de la Biroul Politie Judiciara a PMT, este acuzat de sprijinirea unei retele infractionale specializata in furtul si clonarea de carduri bancare.

Din probele aflate la dosar, Catalin Gavrea, fiul unui fost ofiter de informatii de la serviciul de protectie informativa “Doi si-un sfert”, se ocupa cu blocarea investigatiilor in dosarele acestei retele de crima organizata. (G.I.)

4 Responses to ARESTARE! Ofiterul de politie retinut de procurorii DIICOT Timisoara, trimis dupa gratii 30 de zile! “Coruptia in randul politistilor pare de neoprit!”, spune judecatoarea Adriana Stoicescu

 1. Adi says:

  Dar când lasă în libertate toți bogatașii sau pe cei în funcții sus puse nu se gândește ca opinia publica crede ca doar prostul plătește iar c bogat și cu relații scapa! Ne lasă vaca ăsta în pace….?
  Ea filozofeaza de pe un salar de 10.000 -15.000 lei, în timp ce acei polițiști au doar 2000-3000 DE LEI, Nu le țin apărarea acelor dar nici nu merita sa filozofeze pe seama lor una care castiga intr-o luna cati tori politistii din Moravita la un loc! De ce la Șeful inspectoratului Popescu ptr.ca a luat spaga de un subaltern un telwvizor in valoare de 2000 lei, i-a dat 8 luni cu suspendare iar la un agent de politie aplica pedeapsa de 5 ani cu executare, fiindcă a luat 100 lei spaga!
  Eu ca si contribuabil nu văd ca face dreptate, ci văd ca doar ăla mic și amarat e pedepsit. În fata mea e doar un alt kkt de magistray

 2. daniel says:

  Adi tu esti frustat, doamna are dreptate nu conteaza ca ai luat şpagă 100 lei sau 10 000 lei, pentru că tot şpăgar te numeşti, numai cu aşa judecători se pot termina abuzurile din politie sau institutii ale statului. Săracii de la moraviţa, tu cetăţean cinstit dacă cumva ai cumpărat 5 (cinci) pachete de ţigări la treecere te pune să le arunci sau să mergi să le înapoiezi iar alţii trec cu zeci de baxuri si dau şpagă. Foarte bine să aresteze pe toţi corupţiişi şpăgarii, acţiunile justiţiei trebuie sprijinite şi nu cred că doamna în cauza face rabat de la lege observ din ziare că are cele mai multe condamnări. Consideri că un agent de poliţie trebuie să ia şpagă zilnic, păi de trei ori pe zi cîte 300 lei şi la final de lună are 9000 lei şpagă iar tu , eu şi alţii muncim cinstit, apropo poliţiştii de frontieră cîştigă aprox 3500-4000 lei pe lună(subofiţerii), ce zici?Bravo DNA, DIICOT, DGA si judecatorilor care sunt cinstiti.

  • Adi says:

   Daniel tu nu înțelegi esențialul! Aceasta judecătoare condamna doar peștii micuți iar peștii cei mari sunt protejati! Arunca la bătaie peștișori pentru prostime! Eu am întrebat de ce un agent care e prins ca a luat spaga 100 lei e condamnat la 5 ani cu executare iar șeful lui cel prins tot cu spaGa de de 3000 lei e condamnat cu suspendare! Unde e dreptatea? Eu zic ca e și ea un kkt ca toață justiția din Romania

   • Stan says:

    Oamen buni nu va pronuntati daca nu cunoasteti dosarul fila cu fila.
    Dupa ce pronunta o hotarare aceasta doamna judecator, la Curtea se apel Timisoara sunt alti magistrati care verifica legalitatea hotararii pronuntata de ea si care pot sa o schimbe in totalitate. Asa ca situatia e extrem de complexa.

Leave a Reply

%d bloggers like this: