TRAGEDIE! Studenta la Medicina gasita moarta intr-un apartament din Timisoara! Anchetatorii merg pe varianta sinuciderii, dar nu exclud si alte cauze ale decesului

studenta moarta

Politistii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Timisoara au declansat o ancheta in cazul studentei gasite fara suflare intr-un apartament de pe strada Telegrafului, urmand sa stabileasca daca este vorba despre o sinucidere sau despre o crima.


La prima evaluare criminalistica, pe corpul tinerei nu au fost identificate urme de violenta, ceea ce ar induce ideea de sinucidere.

Aceasta varianta este sustinuta si de faptul ca, in urma cu cateva zile, victima, studenta in anul V la Universitatea de Medicina si Farmacie Timisoara, tocmai picase un examen, insa colegii spun ca nu parea foarte afectata.

“S-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa, urmand a fi efectuata necropsia pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului. Nu au fost identificate urme de violenta”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Timis, agent principal Mirela Draghicioiu.

Reamintim ca tanara in varsta de 25 de ani, studenta la Medicina, originara din Dorohoi, judetul Botosani, locuia cu chirie intr-un apartament din Timisoara. In conditiile in care nu a mai raspuns la telefon, iar usa apartamentului era incuiata din interior, proprietarii locuintei au sunat la 112.

Pompierii de la descarcerare au spart usa si, intr-una din camere, au descoperit-o pe tanara fara suflare. La fata locului au ajuns rapid medicii de la Ambulanta, insa nu mai era nimic de facut.

Deocamdata, pana la necropsie, anchetatorii merg pe varianta unei sinucideri, iar medicii spun că este foarte probabil ca fata să fi luat pastile si aceasta să fie cauza decesului. (M.I.)

 

Leave a Reply